Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:02, 8. 3. 2013.

U "Sparku" i rok koncerti

Partibrejkers, koncert "Partibrejkersi" u Hali sportova, 3.3.2012; foto: partibrejkers.rs

Jedan od najpoznatijih rok bendova na našoj sceni, beogradski "Partibrejkers", održaće 22. marta koncert u diskoteci "Spark".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • django

    08:32 // 9. 3. 2013.

    daj da upadnemo prenesemo partibrejkerse u amfi na keju da zavrse koncert sa stilom, spark hahaahah, pola klub pola lecenje kvazi mafijaskih kompleksa.

  • da li sam to ja

    13:22 // 9. 3. 2013.

    Bio sam na njihovom proslom koncertu u Banovini,bend je svirao kao i uvek odlicno,Cane,kao i uvek bio u svom fazonu,ali organizator koncerta je zakazao,padala je kisa,cela bina je bila u vodi,realno je mogla struja nekoga da ubije...ALI to nikako nije razlog da jedan ovakav bend,spaja ne spojivo!I Spark i Studio su fabrike za proizvodnju svega loseg i najgoreg kod mladih,jos ne dovoljno zrelih ljudi.Bitan je novac,ljudi su potrosna roba!Kasnije,za mnoge bude kasno da se vrate na pravi put.To je realnost grada Nisa...Upravo zbog toga,Partibrejkersi,kao bend koji je pokusavao,tokom svih godina svoga postojanja,da se bori protiv svega navedenog,NE SME DOZVOLITI da bude iskomercijalizovan i da od njega nastane neki novi MUTANT,tipa bend Van-Gog!...Ima u Nisu sigurno i drugih lokacija,ako nista,onda neka sacekaju lepo vreme,pa kultni Amfiteatar na keju ih ceka...ili Tvrdjava,gradsko polje itd...!U protivnom,VELIKI bend ce napraviti VELIKU,mozda ne oprostivu gresku!

    • Nemanja Ilic

      16:31 // 9. 3. 2013.

      Spark je zamisljen za velike koncerte, a kome smeta sto tamo sviraju ne mora da ide.

  • ja

    20:50 // 10. 3. 2013.

    ne bitno je mesto gde se svira,bitno je ostati svoj kakva komercijala...nemas poima bre o muzici bitna je i cena karte koja ce biti manja nego na otvorenom i gledam svoj dzep i idi na kej slusaj partibrejkerse na mp3 pozzzz

  • Nyssa

    16:25 // 11. 3. 2013.

    Dobar potez.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: