Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:06, 16. 2. 2023.

| Kultura

U nedelju na sceni niškog teatra plesači od 5 godina do profesionalaca

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Contra dance studio 2
Veliki godišnji program u nedelju; foto: Contra dance studio

Godišnji koncert kluba Contra dance studio, čiji su članovi publici poznati i po brojnim angažmanima u predstavama niškog Narodnog pozorišta, biće održan u nedelju, 19. februara na daskama niškog teatra. Nastupiće sve grupe - od onih najmlađih do profesionalaca i solista.

Contra dance studio 1 Nastupaju i najmlađi; foto: Contra dance studio Iz niškog kluba najavljuju bogat program za nedelju.

Mnogi umetnici koji će zaplesati su već osvojili srca žirija i publike na takmičenjima širom Srbije, sa kojih su doneli brojna priznanja. Svi oni će, bilo da imaju samo 5 godina ili su već prepoznatljiva i poštovana imena u plesnom svetu, zajedno prirediti plesno veče za pamćenje. Scenu Narodnog pozorišta upotpuniće raznovrsni plesači koji će predstaviti rad u sekcijama koje čine ovaj studio - kažu u klubu.

Contra dance studio 3 Bogat program u najavi; foto: Contra dance studio Publika će imati prilike da uživa u modernom plesu, džezu, hip-hopu, kao i u nastupu najmlađih članova poput grupa babies, contra mini, contra kids i juniors.

Contra dance studio je osnovan septembra 2020. godine i zahvaljujući profesionalcima koji su u njega uložili svo svoje znanje i talenat postao bitno ime na sceni ovog dela Srbije. Najbolji dokaz za to je što su njegovi članovi za ove 3 godine doneli brojne nagrade sa takmičenja, ali su ušli i u pozorišni svet. Plesači učestvuju u predstavama Ana Karenjiina, Cigani lete u nebo, Heroj nacije, Neki to vole vruće, La Gerilla, a i nedavno su imali premijeru svoje koreodrame Refleksija - kažu.

Cena karte je 350 dinara i karte se mogu kupiti na biletarnici pozorišta.

Početak koncerta je u 19 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: