Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:42, 14. 6. 2013.

| Kultura

U prodaji karte za novi film o “Supermenu”

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
Untitled.jpg

Najnoviji film o najpoznatijem super heroju svih vremena, "Čovek od čelika 3D" premijerno će biti prikazan 20. juna u 20 časova, a karte su u pretprodaji po ceni od 360 dinara.

Rođen je na Kriptonu kao Kal-El, a odrastao je na Zemlji kao Klark Kent. Kom svetu pripada? Za koji svet se bori? Ovo su pitanja sa kojima se suočava Supermen, a njegov izbor odrediće sudbinu planete koju je uvek nazivao kućom, navode iz Bioskopa.

-U svetu super heroja, Supermen je beskompromisna figura, koja postoji kako bi pokazala ono najbolje što postoji u svima nama, on je ideal i ono čemu težimo. On je ikona koja se proširila van stripa i opstaje u svetu popularne kulture ,rekao je reditelj filma Zak Snajder, a prenosi Vilin grad.

Kako se navodi, Supermen je naoznatiji i najpoštovaniji lik svih vremena. Klark Kent je mladi novinar dvadesetih godina koji se oseća otuđenim zbog moći koje prevazilaze maštu. Transportovan na Zemlju pre mnogo godina sa Kriptona, napredne planete, Klark se bori sa velikim pitanjem 'Zašto sam ovde?' Vaspitavan u sistemu vrednosti svojih novih roditelja Marte i Džonatana Kenta, Klark ubrzo otkriva da posedovanje nadljudskih moći podrazumeva i donošenje veoma teških odluka.

Kada je svetu stabilnost najpotrebnija, on biva napadnut. Klark mora da postane heroj poznat kao Supermen, ne samo da bi bio poslednji svetionik nade za svet, već i da bi zaštitio one koje voli, kažu iz Bioskopa.

Čovek od čelika-Trejler

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: