Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:20, 11. 4. 2020.

| Kultura

U toku leskovački konkurs za najbolju fotografiju iz karantina

Autor:B. S.Izvor:Južne vesti
foto aparat foto aleksandar kostic
Konkurs je otvoren do 10. maja; Ilustracija; foto: A.K.

Sa najviše 8 fotografija svi zainteresovani mogu se prijaviti na foto-konkurs koji je raspisao Leskovački kulturni centar. Šalju se fotografije iz karantina koje će, kažu organizatori, svedočiti o ovom periodu u Srbiji, a konkurs je otvoren do 10. maja. Najbolji radovi biće predstavljeni publici nakon ukidanja vanrednog stanja.

Foto-konkurs Momenti iz karantina ima 2 teme - portret (i autoportret) i slobodnu, sve fotografije moraju biti snimljene u kućnim uslovima i po temi se mogu poslati najviše 4 fotografije.

Dokumenti se šalju putem mejla na [email protected].

Leskovački kulturni centar vas poziva da budete kreativni dok provodite vreme kod kuće i da važne momente iz vašeg okruženja zabeležite objektivom foto-aparata ili mobilnog telefona. Zbog toga smo, prepoznajući značaj fotografije kao istorijskog dokumenta koji svedoči o vremenu u kome je nastala, pripremili foto-konkurs pod nazivom Momenti iz karantina. Prilikom slanja fotografija, potrebno je da autori napišu ime i prezime, nazive fotografija i kontakt telefon - kažu u LKC-u.

Selekciju radova će vršiti Radisav Filipović, majstor fotografije FSS-a i član ULUPUDS-a, a najbolje fotografije će biti izložene nakon završetka vanrednog stanja.

Izložbu će pratiti i digitalni prikaz, digitalna publikacija i predstavljanje pojedinačnih radova u formi kratkih videa sa komentarom selektora izložbe - kažu organizatori.

Više informacija može se dobiti od Vesne Đorđević na mejl [email protected], Lazara Tomića na broj 069/5191970, kao i na sajtu Leskovačkog kulturnog centra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sasha

    11:26 // 11. 4. 2020.

    Ne mučite se, Mesko će pobedi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: