Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:21, 3. 3. 2022.

| Kultura

U vranjskom pozorištu u martu premijera mjuzikla “Gospođa ministarka”

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Pozorište Vranje
Pet predstava na repertoaru za odrasle i 4 za decu; foto: M. D. /JV

Vranjska publika će u martu u Pozorištu “Bora Stanković” moći da pogleda 5 predstava, od kojih jedna premijera mjuzikla Gospođa ministarka a za najmlađe su se na repertoaru našle 4 predstave.

Mjuzikl Gospođa ministarka, rađen po motivima istimenog komada Branislava Nušića, reditelja Vladimira Lazića, premijerno će biti izveden 24. marta od 20 sati, a prava repriza predstave planirana dan kasnije.

Dramaturšku adaptaciju mjuzikla radili su reditelj Vladimir Lazić i dramaturg Saša Jelenković.

Osim premijere nove predstave vranjskog teatra, Vranjanci će predstojećeg vikenda imati priliku da pogledaju i komediju Kude mi je žena, koja je na repertoaru u petak, 4. marta, od 20 sati, a najmlađi u nedelju, 6. marta, od 12 sati lutkarsku predstavu za decu Nerođena devojka, u režiji Darka Kovačovskog.

U petak, 11. marta biće odigrana predstava Ruža uvela, režisera Milana Neškovića, dva dana kasnije u terminu za decu Žurka kod plavog zeca, a na repertoaru do kraja marta su i predstave Nečista krv, Uspavana lepotica, Mačak u čizmama i Okamenjeno more Stevana Bodrože.


U vranjskom pozorištu za vikend i dva bioskopska ostvarenja

Na repertoaru vranjskog bioskopa u subotu, 5. marta, našla su se dva filma. U terminu predviđenom za decu, od 12 sati, je animirana porodična komedija Čudovišta iz moje porodice 2, a u večernjim terminima od 17:30 i 21 sat film Betmen.

Vranjanci će 7. i 13. marta u terminima od 18 i 21 sati moći da odgledaju i premijeru filma Bilo jednom u Srbiji, reditelja Petra Ristovskog i autora Zvonimira Šimuneca.

Karte za sve predstave i filmove mogu se kupiti na blagajni Pozorišta po ceni od 150 i 200 dinara za dečije predstave, 300 i 400 dinara za večernju scenu, dok ulaznice za filmske projekcije koštaju 350 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prvo ih oterao a sad im daje subvencije.

Vojin Ivanović Čitalac

Tekst: Prihode "Konstantinu Velikom" donosiće kargo saobraćaj, Vučić najavio i logistički centar u Nišu

Pronađite nas na: