Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:50, 8. 7. 2017.

| Kultura

Uskoro u prodaji i polukompleti za “Nišvil”, poskupljuju karte

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Od ponedeljka i polukompleti za "Nišvil"
Od ponedeljka i polukompleti za "Nišvil"; foto: Vanja Keser

Osim ulaznica koje su već u prodaji za predstojeći niški džez festival, od ponedeljka 10. jula biće u prodaji i polukompleti za one koji na festival dolaze samo 2 dana, a tada će i cene svih karata "skočiti". Muzički deo festivala počinje 10. avgusta, a džez publika moći će da uživa u programu do 13. avgusta.

Oni koji bi da posete festival samo 10. i 11. Ili 12. i 13. avgusta mogu da kupe polukomplet ulaznica za tribine i parter, koji će od ponedeljka biti u prodaji za 1.800 dinara.

Do ponedeljka komplet ulaznica može da se kupi za 2.500 dinara, a pojedinačne karte koštaju 1.200. VIP kompleti mogu da se nabave za 4.000 dinara, a VIP pojedinačne ulaznice za 1.500.

Od ponedeljka 10.jula komplet ulaznica koštaće 3.000 dinara, pojedinačna ulaznica 1.200 dinara, VIP Komplet 4.500 dinara, a VIP pojedinačna ulaznica koštaće 1.800 dinara - kažu u “Nišvilu”.

U Nišu karte mogu da se kupe u prodavnicama “Energy music shop” u “Kalči”, “Vintage shop” u Davidovoj Ulici, kao i na 3 lokacije Turističke organizacije Niša - u Obrenovićevoj 38, Voždovoj 7 i glavnom ulazu u Tvrđavu.

Ostala prodajna mesta možete videti ovde.

Treba napomenuti da će ulaznice za glavni festivalski program (“Earth & Sky stage”) važiti i za “Midnight Jazzdance stage”, kao i za “Nišville jazz” teatarski festival i filmski festival “Nišville Movie Summit” - dodaju organizatori.

Kako je ranije najavljeno, ovogodišnji “Nišvil” obeležiće 120 koncerata, 700 izvođača i 12 festivalskih bina, a osim muzike, posetioci će moći da uživaju i u filmovima i predstavama.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: