Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:01, 25. 5. 2012.

Večeras premijera filma o niškoj rok sceni

nkc film

Film "Mi plačemo iza tamnih naočara" biće prikazan u večeras od 20h u bioskopu "Vilin Grad".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Sai Baba

    17:31 // 25. 5. 2012.

    Na osnovu trejlera,ovo nema nikakvu umetnicku vrednost,i obzirom na tu cinjenicu,ne verujem da poseduje ni dokumentaristicku vrednost.Steta da se jedna zanimljiva tema upropasti i to jos parama poreskih obveznika za apstrakovanje neuskladjenih poriva neutemeljenih autora.

    • Dejan

      00:47 // 26. 5. 2012.

      U pravu si, taj novac poreskih obveznika je trebalo upotrebiti za dokumentarac o internet komentatorima, neshvaćenim stručnjacima koji se razumeju u sve, od kulture i politike do fizike i hemije

    • Sai Baba

      19:25 // 26. 5. 2012.

      @ Dejan
      Da sam u pravu to znam,jer osnova filmskog jezika je kadriranje.U ovom nazovi filmu kadriranje je na nivou predskolaca.Kadriranje je inace osnov svakog kadra,kadar svake scene...A pare poreskih obveznika su jedan od osnova drzave.Kako ih drzava trosi,tako joj se i vraca.

    • Dejan

      20:35 // 26. 5. 2012.

      Ništa lakše, poštovani Sai Baba, na sledećem konkursu za donacije napišeš projekat, i sa znanjem koje poseduješ, dobijaš novac da snimiš bolji film, onda ga snimiš i zadovoljno se smeškaš jer je novac poreskih obveznika koji je uložen u tvoje obrazovanje plus film napokon valjano potrošen... (mala digresija: nemam pojma ko su autori filma, da ne se ne stekne utisak da ih branim)

    • Sai Baba

      12:22 // 27. 5. 2012.

      @ Dejan
      Nemam ja veze u savetu za kulturu da bi mi prosao projekat,a i projekte sa kojim bi konkurisao su isuvise provokativni da bi finansirali nesto sto ne razumeju i ne znaju mnogo o onome za sta bi trebalo da daju pare,stim sto se ja ne bih dilovao sa njima i jos nisam jedan od njihovih.

  • Stefan

    14:59 // 27. 5. 2012.

    Ja znam ko su autori, znam i neke ljude koji se pojavljuju u filmu, i super je sto se neko setio da napravi ovakav film, sve pohvale za trud.

  • Nislija

    22:47 // 27. 5. 2012.

    Kao sto bi profesor Srpskog reko: "promasena tema". Film krece odlicno ali se kasnije gubi u nepoznatom pravcu koji nema veze sa niskim bendovima i scenom. Interesantno je da se bend po kome film nosi naziv i ne spominje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: