Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:02, 18. 8. 2013.

| Kultura

Večeras zatvaranje Nišvila

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
Untitled.jpg
foto: Ana Krstic

Poslednjeg dana Nišvila na glavnoj bini od 19:30 nastupiće “T.G. Collective”, “Marius Neset quartet”, “Artbeaters & Peter Ugrin”, “Ron Carter Golden Striker Trio” i “Nouvelle Vague”, a program će zatvoriti niški “Teatar Band”.

Na “Welcome stage-u” od 18 h na Trgu kralja Milana sviraće, prema najavama, niški “There.” i “Greenfinfgers”.

Na “Open stage-u” od kod Planinarskog doma u Tvrđavi od 19 sati do ponoći najavljeni su nastupi bendova “Rista quatret”, “Trojica trio”, “Turnaround”, “Robert Tili Band” i Srđan Živković i Ivan Matejević.

Na “Movie stage-u” kod “Salona 77 u Tvrđavi od 20 i kod “Welcome stage-a” od 21 posetioci će, najavljuju organizatori, moći da pogledaju filmove o muzici.

“Džez teatar" biće zatvoren predstavom "Indicazioni stradali sparse per terra", odnosno "Putokazi razbacani po zemlji" italijanske pozorišne trupe "Doppeltraum Teatro", koja će biti odigrana u 21 sat.

Na “Midnight Jam Stage-u” posle ponoći u dvorište Banovine posetioci će čuti izvođenje bez prethodno rađenih aranžmana i mnogo improvizacije, a kako je najavljeno, u sali  Simfonijskog orkestra od 10:30 biše održan “Nišville workshop”.

Na “Jazzy Fashion Corner-u” kod “Salona 77 u Tvrđavi od 12 posetioci će, rečeno je, videti performans i izložbu garderobe i nakita.

Promocija “Gradine”, časopisa za književnost, umetnost i kulturu biće održana od 18 sati u “Paviljonu” u Tvrđavi od 18, a nakon toga i promocija časopisa “Pressing” i džez stripova argentinskih autora Hosea Munjosa i Karlosa Sampaja “Bili Holidej” i "Bar kod Džoa".

Pored “Open stage-a” od 19 časova prisutni će, prema najavama, moći da prisustvuju likovnom performansu “Seahorse Jazz Symphony” danske umetnice Marie Dubin.

Na centralnom trgu u Kruševcu od 20 sati nastupiće, kako je najavljeno, “Jazzbooka”, “Adam Nusbaum ZZ Quartet”, “Ginger Baker Jazz Confusion” i “Bobby Carcasses”.

Nouvelle Vague-Dance With Me

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ...

    23:59 // 21. 8. 2013.

    Greenfingers, nije Greenfinfgers

  • de

    20:30 // 18. 8. 2013.

    organizacija nula

  • hedonist

    18:22 // 18. 8. 2013.

    ako izuzmemo subotnji i nedeljni buvljak i stroku,koji su,bukvalno na vratima tvrdjave,te neartikulisane zvuke sa leve strane ulaza u tvrdjavu,festival je potpuno uspeo i na ponos je nislijama!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: