Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:06, 23. 9. 2013.

Vuković nije prošao Odbor za imenovanja

vukovic Ivan Vuković, arhivska fotografija

Iako je predložen od strane Upravnog odbora Narodnog pozorišta, aktuelni v.d. direktora Ivan Vuković nije dobio podršku Odbora za imenovanja Skupštine Grada. Zatraženo stručno mišljenje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Aca

    19:44 // 23. 9. 2013.

    Još samo da i "obožavalac lika i dela Ivana Vukovića" Nebojša Ozimić zasedne u fotelju, da Ivča i Nele zajašu pozorišnim divljim zapadom i eto nama još jedne predstave za 19 miliona

    • Nebojsa Ozimic

      10:01 // 24. 9. 2013.

      Koja glupost!

    • Nebojsa Ozimic

      10:03 // 24. 9. 2013.

      Jedno pojašnjenje: čitajte dobro vest - UO ga je predložio BEZ Nebojše Ozimića u svom sastavu.Ubitačna Vam je logika

    • Aca

      15:18 // 24. 9. 2013.

      Vukovića će nekako da naguraju, bar kao zamenika nečega, nego je problem što guraju i Vas, a posle komentara na JV u kojima pravdate Vukovića i pljačku od 19 miliona ovakve vesti čitam između redova

    • Nebojsa Ozimic

      21:20 // 24. 9. 2013.

      Aco, definitivno imate problem sa objektivnošću. Molim Vas da zbog drugih navedete gde sam ja to pravdao o čemu Vi pišete jer se u suprotnom može utvrditi da je Vaš komentar više ličan od poželjnog

  • LEX SPECIALIS

    17:11 // 24. 9. 2013.

    Ljudi manite komentare nego bojkot predstava i pozorišta, pa neka posle dele Vuković i prijatelj mu Pantalejski dele karte omladincima SNS-a, na bojkot bih pozvao i novinare oni znaju zašto.

  • Posmatrac

    17:08 // 23. 9. 2013.

    Strasno da strasnije ne moze biti. Smenjen Predsednik Upravnog odbora bez da je prisutan i bez da je obavesten??? Petkovic je jedina osoba sa dovoljno mozga i strucnosti u celoj ovoj ujdurmi...

  • Posmatrac

    17:17 // 24. 9. 2013.

    Hm.... pa ima tu nesto.... U zadnje vreme ima dosta slicnosti izmedju Narodnog Pozorista i Logora......... Genocid se vrsi i u jednom i u drugom. Majko mila, gde tog Ozimica resiste da gurate!???

  • males males

    15:03 // 25. 9. 2013.

    Prvo,ne moze sekretar pozorista da daje tumacenja zakona,jer ako tu nekome nije jasno da 5 godina rada u struci znaci 5 godina radnog staza ima nadlezno ministarstvo koje ce mu to isto razjasniti.

    • М

      21:02 // 26. 9. 2013.

      Секретар позоришта је ПРАВНИК и то тумачење још нико није СТРУЧНО побио.Да јесте, све би било одавно готово.Минис.рада је ок, али је ово уметничка област.А стаж и искуство свакако не значе исто.

    • males males

      09:29 // 27. 9. 2013.

      Verujem da je tumacenje Min.rada znacajnije i verodostojnije od tumacenja pravnika ustanove.Nema tu umetnicke oblasti kada je postovanje zakona u pitanju.Iskutvo u struci sigurno ne znaci studiranje.

  • lidija

    08:59 // 25. 9. 2013.

    prpci ce, proci jer on je Tomin sestric, sta mislite zasto se dize ovolika buka, dzaba se koprcaju on ce biti direktor i tu je kraj, naredio Nikolic i tu spasa nema, sve sto ne valja salju u Nis,stras

  • Перица Мали

    10:17 // 25. 9. 2013.

    Лепо Јовановић каже, он може да обавља дужност.
    Значи мали је талентован,брѕо учи, добро слуша.Шта је са извештајем о хонорарима,зашто је променио Лого позоришта.Не ради он то што ного му рекли тако.

  • males males

    15:05 // 25. 9. 2013.

    Drugo,koji umetnicki rezultati i koji plan rada,koja namera i koja vizija mesta pozorista u naredne 4 godine ovog momka kandiduju na to mesto?Rekao bih nista.Nije se pokazao za godinu dana uopste.

  • males males

    15:08 // 25. 9. 2013.

    Trece,da li je Nis zasluzio takvo politicko SNS terorisanje?Postavljati po svaku cenu nekog nedoraslog"jer vam se tako moze",cini vas u najmanju ruku istim sa onima koje ste do juce kritikovali.

    • Mirko Mirkovic

      20:16 // 26. 9. 2013.

      Jeste zasluzio je. I Niš i Srbija. Predsednik i pola vlade su kupili diplome i nikom nista. Ja imam iskustva u cepanju drva sto znaci da mogu da budem direktor Srbija suma

  • Max Vespertine

    18:46 // 23. 9. 2013.

    Znaci namerachili se da ga postavi tu pa kud puklo. Zakoni se daju istezati ako je potrebno da stranka nacrta svoj kadar na neku poziciju i gura mu pare u stranacki zasluznu pozadinu zeljnu fotelje???

  • nostalgija

    06:50 // 24. 9. 2013.

    Da li to znači da se i lekarima računa radno iskustvo dok su na fakultetu i stažu,onda bi svi startovali sa 5-6 godina radnog iskustva? Zakon se ne improvizuje,on se sprovodi;zemljo Srbijo,kuda ideš?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: