Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:08, 28. 8. 2012.

Zabuna oko nagrade "Ona i on"

Filmski2-(4-of-21).JPG Foto: Marko Pekić

Nakon puštanja filmova bez tona i prevoda, prekidanja i pomeranja projekcija i odsustva gradonačelnika, nastala je zabuna oko termina dodele nagrade "Ona i on" na Filmskim susretima u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • VR

    17:52 // 28. 8. 2012.

    Nemoj Dabiću da se ljutiš na novinare, pa nisu novinari štampali plakate i program ;)

    Ljudski je priznati grešku, čak i ako nije prva :)

  • Pedja

    18:55 // 28. 8. 2012.

    Postade i Dabic mangup...

    • sasa vasilic

      20:22 // 28. 8. 2012.

      ma ne mangup-najmangup!

  • pero peric

    19:45 // 28. 8. 2012.

    To sto se neko godinama bavi necim, ne znaci da to i zna ili razume, vec "da mu je dobra rakija". Na svako mesto u ovoj drzavi moraju da dodju uceni, pametni, obrazovani i snalazljivi ljudi. Samo tako Srbija a i grad Nis kao centar Juzne Srbije, moze da ocekuje uspeh.
    Sa ovakvim ljudima, koji posle toliko godina ne mogu da organizuju ni obicne Filmske susrete bez greske, crni nam je dan osvanuo.

  • Zivorad Kostic

    23:46 // 28. 8. 2012.

    Sramota, kakvo ponasanje, pa to ne zasluzuje ni susrete sela da organizuje, a kamoli ovakav festival sa tradicijom od skoro 50 godina.

  • dr dra

    09:09 // 29. 8. 2012.

    A gde je inace gradonacelnik? Ne moze filmske susrete da otvara neki gradski vecnik (koji nije ni rođeni nišlija) i da on docekuje goste i glumce. Zna se ko je glava ove kuce i ko treba da bude prisutan sve vreme jer je ovo najvaznija manifestacija koju grad organizuje u toku godine.

    • Mionica milenica

      11:25 // 29. 8. 2012.

      To što su filmski susreti postali najvažnija manifestacija koju grad organizuje u toku godine treba da zahvalimo prethodnicima koji su i doveli ovaj grad tu gde jeste....da se nešto dešava u gradu samo zadnje nedelje avgusta!

      što se tiče gradonačelnika....pa koliko se ja sećam Sinmonović se uvek pojavljivao gde je trebao da se slika a nikada nije išao tamo gde treba da bude gradonačelnik i nikada se prema svojim sugrađanima nije ponašao kao domaćin....Ako naš gradonačelnik nije bio na otvaranju filmskih sigurno je imao neki dobar razlog!
      Najlakše je napasti i osuditi!

    • Sanja

      11:29 // 29. 8. 2012.

      Pitajte se zašto je grad uspeo da zadrži jedinu manifestaju u toku godine a ne gde je gradonačelnik.....i šta su to svi drugi uradili pa se doveo ovaj grad do činjenice da je ,,živ,, samo poslednje nedelje avgusta

  • Cucana

    03:31 // 29. 8. 2012.

    Meni ovo vec isuvise lici vestacki napravljena cela atmosfera oko filmskih, mislim nemoguce, kroz istoriju manifestacija je prezivela sve i sva, svakakve istorijske okolnosti, vlasti, okruzenja, jednostavno je i nemoguce, cak i po Marfijevom zakonu da se sve ove stvari desavaju,

  • dr dra

    23:23 // 29. 8. 2012.

    Uh sto je ogranicena ova Mionica Miljenica. Bolje da ode u svoju Mionicu i tamo gleda filmove. Ja malo duze pamtim od nje. Morala bi da zna da su nekad na filskim susretima bili Elizabet Tejlor i Ricard Barton ako uopste zna ko su oni. Pa naravno da su Filmski susreti u Nisu svake godine (citaj unazad 50 godina) bili najvaznija manifestacija ne u gradu nego i u citavoj zemlji (citaj Jugoslaviji).Ona samo krivi prethodnu vlast. Videcemo sta ce uraditi ovi njeni, a vec pucaju kod organizacije Filmskih susreta, nista ne pokrecu oko proizvodnje,gomilaju sebi funkcije i plate, nema stranih investitora,grade bez dozvola, kosovare postavljaju polako svuda na rukovodeca mesta i td.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: