Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:59, 12. 9. 2011.

| Kultura

Završena Nisomnia

Autor:Srđan RadićIzvor:Marko Pekić
nisomnia
foto: Marko Pekić

U subotu 10. septembra održavanjem Čupinog rok memorijala završeno je drugo veče Nisomnije.

Najzapaženiji nastup imali su hedlajneri večeri, grupa Disciplin A Kitschme, dok je pobednik takmičarskog dela memorijala demo bend Suffering's the price.

Na samom početku večeri situacija sa publikom veoma slična prvom danu. Primetno prazan prostor nije omeo mlade ali tvrde beatdown metalce da pokažu šta znaju. Veoma raspoloženi i energični, preostala tri takmičarska benda, Critical Solution, KZP i Decokvaritelji, uspeli su da privuku nešto brojniju publiku priuštivši im skoro dva sata skakutanja, veselih stihova i pozitivnih vibracija.

Revijalni deo Čupinog memorijala započeli su prošlogodišnji pobednici Dok 7, prema glasovima publike ovogodišnji pobednici gitarijade u Zaječaru. Nakon odličnog nastupa jedinstvenog niškog CA punk benda, usledili su indie ritmovi grupe The Combs. Čini se da je nešto drugačiji zvuk prijao publici, a upečatljivi scenski performans nije izostao.

Vrhunac večeri svakako je bio nastup dugoočekivane Discipline. U tim trenucima rovovi su bili najispunjeniji, a Koja i ekipa su “pržili” do duboko u noć.

Pesme poput “Neko mora to da spreči”, “Bunt”, “Političari virusi” prosto su nosile masu. Možda je bilo dovoljno glasno, ali se noć, nakon jednog bisa, ipak učinila kratkom.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: