Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:21, 16. 3. 2021.

| Kultura

Zbog novih mera odložene predstave "Gde smo ono stali" i "Ana Karenjina" u niškom Pozorištu

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
Narodno pozoriste, avgust 2020; foto: JV
Za nedelju dana odložene 2 predstave; foto: JV

Dva premijerna izvođenja predstave Gde smo ono stali rađene po tekstu glumca Marjana Todorovića, a koja su zakazana za 17. i 21. mart, biće odložena zbog trenutne epidemiološke situacije i novih mera, kao i repriza predstave 22.marta, saopštavaju iz niškog Narodnog pozorišta. Dodaju da se odlaže i predstava Ana Karenjina koja je trebalo da bude na repertoaru Pozorišta 18. i 19. marta.

Predstava Gde smo ono stali je druga koja je u roku od nedelju dana otkazana u Narodnom pozorištu, a pre nje je odloženo i premijerno izvođenje Deoba, rađenih po romanu Dobrice Ćosića.

Zbog epidemiološke situacije i novih mera za suzbijanje koronavirusa, sutrašnja premijera predstave "Gde smo ono stali" se otkazuje i odlaže – saopštavaju iz Pozorišta.

Iz Narodnog pozorišta ne preciziraju kada bi Nišlije mogle da očekuju novi termin predstava, ali navode da će biti blagovoremeno obavešteni.

Dodaju da će kupljene karte za otkazane predstave važiti za naredna izvođenja, ali i da oni koji žele, mogu da vrate karte na blagajni Narodnog pozorišta, a novac će im biti vraćen.

Podsetimo, na današnjoj sednici Kriznog štaba članovi su doneli nove mere i narednih 5 dana, od srede do ponedeljka će biti zatvoreno sve osim prodavnica hrane, apoteka i pumpi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mika

    15:29 // 17. 3. 2021.

    .... a, platica stize redovno......

  • kulturna

    16:35 // 16. 3. 2021.

    Šta vam ljudi smeta pozorište.Pa u autobusu i bilo gde,kafići i sl.ne nose maske.U pozorištu svi nose,distanca se poštuje.A skijališta.?Sramotaaaa.

  • Mara

    13:24 // 16. 3. 2021.

    Ne planirajte ni za nadalje

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: