Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Kultura

Preko 100 izvođača na koncertu povodom Dana Muzičke škole u Prokuplju

Najbolji učenici Muzičke škole "Kornelije Stanković" sa svojim profesorima i plesna grupa „Feniks“ iz Niša, deo su muzičkog programa kojim će biti obeležen Dan škole. Najavljeno je učešće preko 100 izvođača, a koncert će biti održan u sredu, 13. novembra u sali Doma kulture od 17:30. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

detaljnije
taurunum boy film

Dan domaćeg filma u četvrtak u Leskovcu

Srpski film reditelja Jelene Maksimović i Dušana Grubina Taurunum boy moći će da pogleda publika u Leskovcu u četvrtak, 14. novembra od 17 sati u bioskopskoj sali Leskovačkog kulturnog centra. Ulaz je slobodan.

detaljnije
Kelti-13

"Kelti" na rođendanskoj turneji u Vranju i Nišu

Bend ove jeseni serijom koncerata obeležava 20 godina od objavljivanja trećeg studijskog albuma Green Roses sa koga neke od pesama postaju nezaobilazni koncertni hitovi. U okviru rođendanske turneje, Orthodox Celts nastupiće u vranjskom klubu "Darkwood" 13. decembra, a dan kasnije u Nišu, u klubu "Irish pub", objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk strani benda.

(3) detaljnije
gigina kuca

Promocija romana vlasotinačkog pisca u Biblioteci

Hronika jedne palanke u prvim godinama posle rata, opis je prvog romana vlasotinačkog pisca Zorana Davinića koji će publici biti predstavljen u utorak, 12. novembra od 19 sati u Narodnoj biblioteci "Desanka Maksimović" u Vlasotincu. Ulaz je slobodan.

detaljnije