Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

MMA borbe

  • Sportska hala - Vranje

    Vranje domaćin MMA borcima u Sportskoj hali

    Šesnaest borca iz Srbije, Austrije, Moldavije, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije nastupiće u osam borbi na Internacionalnom turniru u borilačkim veštinama “ARMMADA 2” koji će biti održan večeras, od 19:30 sati u velikoj sali JU “Sportski objekti” u Vranju. Za sve zainteresovane ulaz će biti besplatan.

    detaljnije
  • hala cair, nis, foto ljubica jocic

    Niš domaćin srpskim MMA borcima u hali "Čair"

    Izborno provenstvo drugog kola MMA lige, MMA liga Srbije, nastup amaterskih finalista i profesionalni deo sa četiri profesionalne borbe biće održano u subotu, 25. juna u hali "Čair" u Nišu. Ovogodišnja liga je humanitarnog karaktera, kažu organizatori, jer će se sakupljati dobrovoljni prilog za lečenje jednogodišnjeg Nišlije Todora Stojanovića.

    detaljnije
  • IMG_20220405_122826

    Nišlija pobedom započeo nastup u Profesionalnoj borilačkoj ligi

    Niški borac Andrija Stanković ostvario je pobedu u svom prvom nastupu u Profesionalnoj borilačkoj ligi (PFL) po MMA pravilima. On je u sve tri runde u Orlandu na Floridi bio uspešniji od Amerikanca Luisa Brevingtona.

    (2) detaljnije
  • Andrija Stanković, borac

    Nišlija počinje borbe u Profesinalnoj borilačkoj ligi po MMA pravilima

    Niški borac Andrija Stanković u petak, 1. aprila, će nastupiti po prvi put u Profesinalnoj borliačkoj ligi (PFL) po MMA pravilima u Orlandu u Floridi, a njegov protivnik u meču do 77,5 kilograma biće Amerkinac Luis Brevington.

    (2) detaljnije
  • Aleksandar Stojičić nokaut MMA

    Kolenom u glavu - niški MMA borac nokautirao domaćina u Nemačkoj

    "Kenig-Pilsener" arena u nemačkom gradu Oberhauzenu ugostila je na nekoliko hiljada ljubitelja MMA borbi, a u centru oktagona našli su se domaći borac Rene Runge i Nišlija Aleksandar Stojičić. Uprkos bučnoj podršci za Nemca, Srbin ga je nokautirao i to tako što ga je pogodio kolenom u glavu.

    (5) detaljnije
  • MMA Aleksandar Stojčić

    Nova profesionalna pobeda za niškog MMA borca u Nemačkoj

    Borba za "Pro League" pojas u velter kategoriji održana je u nemačkom gradu Karlsrue, a u njoj je Nišlija Aleksandar Stojičić savladao jakog bugarskog MMA borca Jivka Stoimenova.

    (4) detaljnije
  • Stojčić Frajburg

    Novom pobedom Nišlija postao jedan od najboljih MMA boraca Nemačke

    Prvi poraz u karijeri Rodiju Kisangou naneo je Nišlija Aleksandar Stojičić na MMA manifestaciji "We love MMA" u Štutgartu čime se, kako sam kaže, pozicionario kao jedan od pet najboljih boraca u lakoj kategoriji u Nemačkoj.

    (1) detaljnije
  • Stojčić Frajburg

    Nova pobeda niškog MMA borca

    Po drugi put u svega dve nedelje, Nišlija Aleksandar Stojčić zabeležio je pobedu, ovog puta na MMA turniru "Champions fight night" u nemačkom Frajburgu. Ovog puta, protivnik mu je bio Iranac Bashir Giryanov, a Stojčić je slavio nakon samo jednog minuta provedenog u ringu.

    (1) detaljnije
  • Stojčić MMA

    Niški MMA borac nokautom do pobede u Cirihu

    Do svog 5. trijumfa u kavezu Nišlija Aleksandar Stojčić stigao je na MMA spektaklu u Cirihu, gde je za protivnika imao fizički nadmoćnijeg Rahima Miradjedina. Stojčić je Švajcarca nokautirao već u prvoj rundi uprkos velikom pritisku koji je, kaže, osećao pre početka meča.

    (2) detaljnije
  • Stojčić MMA

    Veliki izazov za niškog MMA borca na spektaklu u Cirihu

    Sa Rahimom Miradjedinom, borcem koji je teži od njega, što u borbama igra veliku ulogu, a koji će uz to imati i prednost domaćeg terena, boriće se niški MMA borac Aleksandar Stojčić. Reč je o MMA spektaklu zakazanom za subotu, 28. april u Cirihu.

    (1) detaljnije
  • MMA

    Niški MMA borac nikad spremniji dočekuje spektakl u Ljubljani

    "Cage Fighting Championship", manifestacija koje će se 14. oktobra od 18 sati održati u najpoznatijoj hali u Ljubljani, okupiće velika imena iz sveta boksa, kik-boksa i MMA, a očekuje se veliki spektakl. Među borcima će se naći i Nišlija Aleksandar Stojičić, koji se već dugo sprema za ovaj meč, a očekuje da u "Tivoliju" nastavi niz bez poraza i pobedi sunarodnika Stefana Zvijera.

    detaljnije
  • MMA - sport koji predstavlja kombinaciju nekoliko borilačkih veština; foto: Jasmin Kubat

    Dobar početak godine za niški MMA klub Octagon

    Dva takmičenja i šest pobeda, početak je takmičarske godine kakav su priželjkivali i uspeli u tome MMA borci niškog kluba Octagon. Sa turnira u Bosni i Hercegovini Nišlije su odnele dva zlata, a ostvarili su uspeh i na profesionalnom nastupu u Leskovcu.

    detaljnije
  • MMA

    Niški MMA borac slomio favorita

    Momak koji je do sada imao 3 profesionalna MMA meča i isto toliko pobeda sačuvao je svoj stopostotni učinak. Aleksandar Stojičić je savladao iskusnijeg Nemca Daniela Hučlera i to pred njegovom publikom u Študgartu, u sportu koji je kombinacija svih poznatih borilačkih veština.

    detaljnije
  • Aleksandar-Stojicic---FB-profil-Aleksandra-Stojičića.jpg

    Niški MMA borac za 60 sekundi do pobede

    Serijom udaraca u parteru Nišlija Aleksandar Stojičić nokautirao je svog protivnika Vladimira Došenovića na vranjskom “Gladiators Fighting Championship”-u za samo minut vremena i tako zabeležio i drugu profesionalnu pobedu u karijeri.

    (1) detaljnije
  • Andrija-Stankovic---KBK-Stankovic.jpg

    Niški borac na MMA debiju u Americi

    Član niškog Kik-boks kluba Stanković Andrija Stanković oprobaće se u subotu 10. septembra prvi put u karijeri u MMA borbi kao borac Kajzen akademije iz Virdžinije, a protivnik će mu biti aktuelni šampion u TCB kategoriji američki borac Alen Hargrou. 

    (5) detaljnije
  • mma-borbe.jpg

    U petak niško MMA veče

    Na takmičenju "Naissus Fighting Championship 2" u MMA sportu biće održano 10 borbi, a glavni susret je između dva neporažena borca Tonija Markuleva i Duška Todorovića. Dueli počinju u petak 11. decembra od 20 sati.

    detaljnije
  • mma-borbe.jpg

    Jedanaest MMA borbi 11. decembra u Nišu

    Takmičenje "Naissus Fighting Championship 2" u MMA borbama koje organizuje tim Octagon iz Niša biće održan 11. decembra od 20 sati u sali Osnovne škole "Miroslav Antić" u Durlanu.

    detaljnije
  • mma.jpg

    MMA spektakl 21. juna u Nišu

    U Nišu će 21. juna u sali Osnovne škole "Mika Antić" biti održan MMA spektakl na kom će učestvovati timovi iz Srbije, Makedonije i Rumunije.

    (7) detaljnije
  • unnamed.jpg

    Osma profesionalna MMA pobeda Markuleva

    Dimitrovgrađanin Toni Markulev zabeležio novu profesionalnu MMA pobedu protiv Videlina Videva na borilačkoj gali "Twins MMA 5“ održanoj u Sofiji.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: