Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

MMA borbe

  • Sportska hala - Vranje

    Vranje domaćin MMA borcima u Sportskoj hali

    Šesnaest borca iz Srbije, Austrije, Moldavije, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije nastupiće u osam borbi na Internacionalnom turniru u borilačkim veštinama “ARMMADA 2” koji će biti održan večeras, od 19:30 sati u velikoj sali JU “Sportski objekti” u Vranju. Za sve zainteresovane ulaz će biti besplatan.

    detaljnije
  • hala cair, nis, foto ljubica jocic

    Niš domaćin srpskim MMA borcima u hali "Čair"

    Izborno provenstvo drugog kola MMA lige, MMA liga Srbije, nastup amaterskih finalista i profesionalni deo sa četiri profesionalne borbe biće održano u subotu, 25. juna u hali "Čair" u Nišu. Ovogodišnja liga je humanitarnog karaktera, kažu organizatori, jer će se sakupljati dobrovoljni prilog za lečenje jednogodišnjeg Nišlije Todora Stojanovića.

    detaljnije
  • IMG_20220405_122826

    Nišlija pobedom započeo nastup u Profesionalnoj borilačkoj ligi

    Niški borac Andrija Stanković ostvario je pobedu u svom prvom nastupu u Profesionalnoj borilačkoj ligi (PFL) po MMA pravilima. On je u sve tri runde u Orlandu na Floridi bio uspešniji od Amerikanca Luisa Brevingtona.

    (2) detaljnije
  • Andrija Stanković, borac

    Nišlija počinje borbe u Profesinalnoj borilačkoj ligi po MMA pravilima

    Niški borac Andrija Stanković u petak, 1. aprila, će nastupiti po prvi put u Profesinalnoj borliačkoj ligi (PFL) po MMA pravilima u Orlandu u Floridi, a njegov protivnik u meču do 77,5 kilograma biće Amerkinac Luis Brevington.

    (2) detaljnije
  • Aleksandar Stojičić nokaut MMA

    Kolenom u glavu - niški MMA borac nokautirao domaćina u Nemačkoj

    "Kenig-Pilsener" arena u nemačkom gradu Oberhauzenu ugostila je na nekoliko hiljada ljubitelja MMA borbi, a u centru oktagona našli su se domaći borac Rene Runge i Nišlija Aleksandar Stojičić. Uprkos bučnoj podršci za Nemca, Srbin ga je nokautirao i to tako što ga je pogodio kolenom u glavu.

    (5) detaljnije
  • MMA Aleksandar Stojčić

    Nova profesionalna pobeda za niškog MMA borca u Nemačkoj

    Borba za "Pro League" pojas u velter kategoriji održana je u nemačkom gradu Karlsrue, a u njoj je Nišlija Aleksandar Stojičić savladao jakog bugarskog MMA borca Jivka Stoimenova.

    (4) detaljnije
  • Stojčić Frajburg

    Novom pobedom Nišlija postao jedan od najboljih MMA boraca Nemačke

    Prvi poraz u karijeri Rodiju Kisangou naneo je Nišlija Aleksandar Stojičić na MMA manifestaciji "We love MMA" u Štutgartu čime se, kako sam kaže, pozicionario kao jedan od pet najboljih boraca u lakoj kategoriji u Nemačkoj.

    (1) detaljnije
  • Stojčić Frajburg

    Nova pobeda niškog MMA borca

    Po drugi put u svega dve nedelje, Nišlija Aleksandar Stojčić zabeležio je pobedu, ovog puta na MMA turniru "Champions fight night" u nemačkom Frajburgu. Ovog puta, protivnik mu je bio Iranac Bashir Giryanov, a Stojčić je slavio nakon samo jednog minuta provedenog u ringu.

    (1) detaljnije
  • Stojčić MMA

    Niški MMA borac nokautom do pobede u Cirihu

    Do svog 5. trijumfa u kavezu Nišlija Aleksandar Stojčić stigao je na MMA spektaklu u Cirihu, gde je za protivnika imao fizički nadmoćnijeg Rahima Miradjedina. Stojčić je Švajcarca nokautirao već u prvoj rundi uprkos velikom pritisku koji je, kaže, osećao pre početka meča.

    (2) detaljnije
  • Stojčić MMA

    Veliki izazov za niškog MMA borca na spektaklu u Cirihu

    Sa Rahimom Miradjedinom, borcem koji je teži od njega, što u borbama igra veliku ulogu, a koji će uz to imati i prednost domaćeg terena, boriće se niški MMA borac Aleksandar Stojčić. Reč je o MMA spektaklu zakazanom za subotu, 28. april u Cirihu.

    (1) detaljnije
  • MMA

    Niški MMA borac nikad spremniji dočekuje spektakl u Ljubljani

    "Cage Fighting Championship", manifestacija koje će se 14. oktobra od 18 sati održati u najpoznatijoj hali u Ljubljani, okupiće velika imena iz sveta boksa, kik-boksa i MMA, a očekuje se veliki spektakl. Među borcima će se naći i Nišlija Aleksandar Stojičić, koji se već dugo sprema za ovaj meč, a očekuje da u "Tivoliju" nastavi niz bez poraza i pobedi sunarodnika Stefana Zvijera.

    detaljnije
  • MMA - sport koji predstavlja kombinaciju nekoliko borilačkih veština; foto: Jasmin Kubat

    Dobar početak godine za niški MMA klub Octagon

    Dva takmičenja i šest pobeda, početak je takmičarske godine kakav su priželjkivali i uspeli u tome MMA borci niškog kluba Octagon. Sa turnira u Bosni i Hercegovini Nišlije su odnele dva zlata, a ostvarili su uspeh i na profesionalnom nastupu u Leskovcu.

    detaljnije
  • MMA

    Niški MMA borac slomio favorita

    Momak koji je do sada imao 3 profesionalna MMA meča i isto toliko pobeda sačuvao je svoj stopostotni učinak. Aleksandar Stojičić je savladao iskusnijeg Nemca Daniela Hučlera i to pred njegovom publikom u Študgartu, u sportu koji je kombinacija svih poznatih borilačkih veština.

    detaljnije
  • Aleksandar-Stojicic---FB-profil-Aleksandra-Stojičića.jpg

    Niški MMA borac za 60 sekundi do pobede

    Serijom udaraca u parteru Nišlija Aleksandar Stojičić nokautirao je svog protivnika Vladimira Došenovića na vranjskom “Gladiators Fighting Championship”-u za samo minut vremena i tako zabeležio i drugu profesionalnu pobedu u karijeri.

    (1) detaljnije
  • Andrija-Stankovic---KBK-Stankovic.jpg

    Niški borac na MMA debiju u Americi

    Član niškog Kik-boks kluba Stanković Andrija Stanković oprobaće se u subotu 10. septembra prvi put u karijeri u MMA borbi kao borac Kajzen akademije iz Virdžinije, a protivnik će mu biti aktuelni šampion u TCB kategoriji američki borac Alen Hargrou. 

    (5) detaljnije
  • mma-borbe.jpg

    U petak niško MMA veče

    Na takmičenju "Naissus Fighting Championship 2" u MMA sportu biće održano 10 borbi, a glavni susret je između dva neporažena borca Tonija Markuleva i Duška Todorovića. Dueli počinju u petak 11. decembra od 20 sati.

    detaljnije
  • mma-borbe.jpg

    Jedanaest MMA borbi 11. decembra u Nišu

    Takmičenje "Naissus Fighting Championship 2" u MMA borbama koje organizuje tim Octagon iz Niša biće održan 11. decembra od 20 sati u sali Osnovne škole "Miroslav Antić" u Durlanu.

    detaljnije
  • mma.jpg

    MMA spektakl 21. juna u Nišu

    U Nišu će 21. juna u sali Osnovne škole "Mika Antić" biti održan MMA spektakl na kom će učestvovati timovi iz Srbije, Makedonije i Rumunije.

    (7) detaljnije
  • unnamed.jpg

    Osma profesionalna MMA pobeda Markuleva

    Dimitrovgrađanin Toni Markulev zabeležio novu profesionalnu MMA pobedu protiv Videlina Videva na borilačkoj gali "Twins MMA 5“ održanoj u Sofiji.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: