Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

MMA

  • kup koraća

    NPS: Svedoci smo gašenja ili urušavanja klubova koji su proslavili Niš

    Velika izdavanja para za organizaciju Kupa Radivoja Koraća bez niških klubova, gašenje Rukometnog kluba Železničar, loše stanje klubova u vaterpolu i košarci, odluka da se klubu gradskog većnika iz budžeta da milion dinara razlozi su, prema Milanu Milenkoviću iz Narodnog pokreta Srbije, što su sportski klubovi u Nišu uništeni. Narodni pokret Srbije u Nišu se, dodaje, zbog ovakvog stanja u niškom sportu programski zalaže da izdvajanja iz budžeta butu 4 puta veća.

    (6) detaljnije
  • Aleksandar Stojičić

    Donedavni klub gradskog većnika dobio milion dinara od Grada Niša

    Milion dinara iz gradskog budžeta dodeljeno je MMA klubu Radnički iz Niša, čiji je vlasnik do nedavno bio gradski većnik za sport Aleksandar Stojičić. On je samo 3 meseca pre nego što je klubu dodeljen novac izbrisan iz registra i umesto njega je kao vlasnik upisan Jovan Marjanović.

    (22) detaljnije
  • hala cair, nis, foto ljubica jocic

    Niš domaćin srpskim MMA borcima u hali "Čair"

    Izborno provenstvo drugog kola MMA lige, MMA liga Srbije, nastup amaterskih finalista i profesionalni deo sa četiri profesionalne borbe biće održano u subotu, 25. juna u hali "Čair" u Nišu. Ovogodišnja liga je humanitarnog karaktera, kažu organizatori, jer će se sakupljati dobrovoljni prilog za lečenje jednogodišnjeg Nišlije Todora Stojanovića.

    detaljnije
  • novak radulovic, kik-boks

    I Nišlija na "Megdanu 21. veka" - Radulović protiv Dagestanca

    Kao najveći borilački događaj svih vremena u beogradskoj "Areni" opisuju organizatori "Megdan 21. veka", koji će se održati večeras, 9. decembra. U jednom od 10 okršaja nastupiće i Nišlija Novak Radulović, koji će se boriti protiv Dagestanca Ramazana Razakova. Ova borba neće biti za pojas, ali će, navode organizatori, sigurno podići "Arenu" na noge.

    detaljnije
  • Aleksandar Stojičić nokaut MMA

    Kolenom u glavu - niški MMA borac nokautirao domaćina u Nemačkoj

    "Kenig-Pilsener" arena u nemačkom gradu Oberhauzenu ugostila je na nekoliko hiljada ljubitelja MMA borbi, a u centru oktagona našli su se domaći borac Rene Runge i Nišlija Aleksandar Stojičić. Uprkos bučnoj podršci za Nemca, Srbin ga je nokautirao i to tako što ga je pogodio kolenom u glavu.

    (5) detaljnije
  • MMA Aleksandar Stojčić

    Nova profesionalna pobeda za niškog MMA borca u Nemačkoj

    Borba za "Pro League" pojas u velter kategoriji održana je u nemačkom gradu Karlsrue, a u njoj je Nišlija Aleksandar Stojičić savladao jakog bugarskog MMA borca Jivka Stoimenova.

    (4) detaljnije
  • Lutador brazilski džiju-džicu

    Niški klub brazilskog džiju-džicua najuspešniji u Beogradu

    Sa po 4 zlatne i bronzane, uz još 2 srebrne medalje, klub Lutador pozicionirao se kao najbolji na 11. Belgrade open-u, takmičenju u brazilskom džiju-džicuu. Sem ovog turnira, Nišlije su bile uspešne i na Balkanskom prvenstvu u MMA odakle je njihov Uroš Nikolić poneo titulu šampiona, kaže trener Dimitrije Antić.

    detaljnije
  • Stojčić Frajburg

    Novom pobedom Nišlija postao jedan od najboljih MMA boraca Nemačke

    Prvi poraz u karijeri Rodiju Kisangou naneo je Nišlija Aleksandar Stojičić na MMA manifestaciji "We love MMA" u Štutgartu čime se, kako sam kaže, pozicionario kao jedan od pet najboljih boraca u lakoj kategoriji u Nemačkoj.

    (1) detaljnije
  • Stojčić Frajburg

    Nova pobeda niškog MMA borca

    Po drugi put u svega dve nedelje, Nišlija Aleksandar Stojčić zabeležio je pobedu, ovog puta na MMA turniru "Champions fight night" u nemačkom Frajburgu. Ovog puta, protivnik mu je bio Iranac Bashir Giryanov, a Stojčić je slavio nakon samo jednog minuta provedenog u ringu.

    (1) detaljnije
  • Stojčić MMA

    Niški MMA borac nokautom do pobede u Cirihu

    Do svog 5. trijumfa u kavezu Nišlija Aleksandar Stojčić stigao je na MMA spektaklu u Cirihu, gde je za protivnika imao fizički nadmoćnijeg Rahima Miradjedina. Stojčić je Švajcarca nokautirao već u prvoj rundi uprkos velikom pritisku koji je, kaže, osećao pre početka meča.

    (2) detaljnije
  • Stojčić MMA

    Veliki izazov za niškog MMA borca na spektaklu u Cirihu

    Sa Rahimom Miradjedinom, borcem koji je teži od njega, što u borbama igra veliku ulogu, a koji će uz to imati i prednost domaćeg terena, boriće se niški MMA borac Aleksandar Stojčić. Reč je o MMA spektaklu zakazanom za subotu, 28. april u Cirihu.

    (1) detaljnije
  • MMA

    Niški MMA borac nikad spremniji dočekuje spektakl u Ljubljani

    "Cage Fighting Championship", manifestacija koje će se 14. oktobra od 18 sati održati u najpoznatijoj hali u Ljubljani, okupiće velika imena iz sveta boksa, kik-boksa i MMA, a očekuje se veliki spektakl. Među borcima će se naći i Nišlija Aleksandar Stojičić, koji se već dugo sprema za ovaj meč, a očekuje da u "Tivoliju" nastavi niz bez poraza i pobedi sunarodnika Stefana Zvijera.

    detaljnije
  • Aleksandar je ovim obezbedio učešće na prestižnom takmičenju u Bugarskoj, ali se tamo neće takmičiti, zbog MMA nastupa; foto: Josif Nađ

    Tri medalje za niške rvače

    Državno takmičenje u “submission garappling”-u, najkompletnijoj rvačkoj disciplini, u kojoj se takmiče najuspešniji rvači u ostalim sportovima, održano je u Smederevu, a Nišlije su osvojile 3 medalje - Aleksandru Stojičiću pripale su zlatna i srebrna, dok je Miloš Stojiljković osvojio bronzu.

    detaljnije
  • MMA - sport koji predstavlja kombinaciju nekoliko borilačkih veština; foto: Jasmin Kubat

    Dobar početak godine za niški MMA klub Octagon

    Dva takmičenja i šest pobeda, početak je takmičarske godine kakav su priželjkivali i uspeli u tome MMA borci niškog kluba Octagon. Sa turnira u Bosni i Hercegovini Nišlije su odnele dva zlata, a ostvarili su uspeh i na profesionalnom nastupu u Leskovcu.

    detaljnije
  • MMA

    Niški MMA borac slomio favorita

    Momak koji je do sada imao 3 profesionalna MMA meča i isto toliko pobeda sačuvao je svoj stopostotni učinak. Aleksandar Stojičić je savladao iskusnijeg Nemca Daniela Hučlera i to pred njegovom publikom u Študgartu, u sportu koji je kombinacija svih poznatih borilačkih veština.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: