Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Marketing

Imate poruku koju želite da plasirate? Proizvod koji biste da prodate? Saopštenje koje želite da bude viđeno i plan koji biste da ostvarite?

Možemo da budemo od pomoći!

Sa više od 2.700.000 otvorenih stranica mesečno trenutno smo najčitaniji i najcitiraniji medij iz južne i jugoistočne Srbije.

Statistika Južnih vesti Statistika Južnih vesti

Tu se ne završava Vaše tržište, jer preko društvenih mreža, pre svega Facebooka i Twittera možemo Vam obezbediti još bolji put do potencijalnih klijenata i otvoriti potpuno nova tržišta.

Naši čitaoci i Vaši potencijalni kupci su stanovnici južne i jugoistočne Srbije, koriste računar i Internet, imaju između 18 i 54 godina. Mi ćemo se potruditi da naši čitaoci zapamte Vašu poruku, jer posebnu pažnu posvećujemo saradnji sa klijentima.

Saslušaćemo Vas, odrediti zajedno Vaše potrebe, osmisliti i predložiti optimalnu kampanju.

Ovim se naša saradnja ne završava, naprotiv. Nastavljamo da pratimo tok kampanje, predlažemo poboljšanja, pratimo Vašu konkurenciju i ukazujemo na njihove dobre poteze. Naš zajednički cilj je unapređenje Vašeg poslovanja.

Statistika Južnih vesti prema Google Analytics-u Statistika Južnih vesti prema Google Analytics-u

Izgrađeni imidž pouzdanog, apolitičnog, nepristrasnog i finansijski stabilnog medija prenosimo na naše klijente i time oglašavanju dajemo svoj lični pečat.

Voleli bismo da i sa Vama ostvarimo saradnju na koju ćemo biti ponosni.

Kontaktirajte nas
[email protected]

Dokumenti za preuzimanje

  1. Media Kit - cenovnik oglašavnja (preuzmi) - 7,993.06 KB
KOMENTAR DANA

Da se provere one merdevine što drže kablove kod most umesto potencijalne samoubilacke bandere... Da nije tu problem ako su se merdevine onesvestile od omorinu.

Vladimir Zdravković čitalac

Tekst: Košarkaši Belgije ne žele da igraju odloženi meč