Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:56, 6. 3. 2016.

10 "Južnjaka" u prvih 50 kandidata DS

Goran Ćirić Veliki broj Nišlija, nema Piroćanaca; Goran Ćirić, foto: JV arhiva

Među prvih deset kandidata na izbornoj listi DS-Nova stranka-Zajedno za Srbiju su čak dvojica bivših gradonačelnika Niša - Goran Ćirić i Zoran Živković.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mića

    00:16 // 7. 3. 2016.

    E pa Nišlije, oćete li i ovaj put da glasate za Beogradske liste? Jedino DS zna da ima života i ispod Smedereva.

    • problemčić je

      07:21 // 7. 3. 2016.

      što nije nemoguće da ni Milisavljević ne uđe u parlament. Aktivniji demokrata je tek na sedamnaestom mestu, a ispred njega nema ni jednog koga srećemo na ulicama. Problem nišlija je što im ni gorivo nije potpuno pokriveno, skoro svakodnevno nabijaju veliku kilometražu sopstvenim automobilima,gradski funkcioneri su bolje plaćeni,tako da niko više ne želi da bude poslanik. Ostajemo bez pretstavnika.

  • Mile

    00:19 // 7. 3. 2016.

    Molim za ispravku - Ciric i Zivkovic su poreklom Nislije, a sa Nisem imaju taman toliko veze da ga se sete pred izbore. Obojca zive i rade i Beogradu i vrlo fino su tamo uvaljeni.

    • Domacin

      11:12 // 7. 3. 2016.

      Da li neko zna bar jednu opipljivu stvar koju su pomenuti Zivkovic i Ciric uradili za Nis za ove dve decenije bavljenje politikom od cega su najmanje jednu bili vlast

    • Dexter

      14:06 // 7. 3. 2016.

      @Domacin
      Jel' ti to ozbiljno? Gde si bio kad je Živković grejao Niš lomeći Miloševićevu blokadu konvojima goriva iz Makedonije? Znaš li na šta su ličile škole pre Živkovića i Ćirića? Naći slike grada iz 90-ih, da vidiš šta je od tada sve izgrađeno. Ovi napraviše jednu česmu za 4 godine! Daleko od toga da sam njihovom vlašću zadovoljan, u odnosu na ovaj talog sada trebalo bi slike da im uramimo!

  • Denzel

    02:14 // 7. 3. 2016.

    Ne znam ekupu, ali Gogic je skroz ok.

  • direktor JP"Putevi Srbije"

    07:50 // 7. 3. 2016.

    pokrenuo je kampanju za naplatu putarine narodnim poslanicima,podržala ga je ministarka Zorana.Tražite podatak koliko je izdao propusnica za besplatno korišćenje auto puta,kome,kojim je zakonom to pokriveno?Republički parlament polako, ali sigurno, postaje još jedan parlament grada Beograda, jer lokalni političari imaju više zarade, službene automobile, službene telefone, sve što poslanici nemaju.

  • republički budžet

    07:51 // 7. 3. 2016.

    usvaja se u republičkom parlamentu. Kada ostaneš bez pretstavnika u republičkom parlamentu, možeš da budeš siguran da ćeš samo puniti republički budžet, a tvoje pare će koristiti neko drugi. Kada poslanik preračuna koliko košta putarina, planiraju da počnu naplatu, kada plati gorivo, ulje, održavanje sopstvenog automobila, ostaje mu sića za onu jeftinu poslaničku menzu i ništa za porodicu.

  • zbog toga ni

    07:51 // 7. 3. 2016.

    ne iznenađuje činjenica da više ne postoji borba za poslaničko mesto. Pljuvali smo ih zbog privilegija, uspeli da isposlujemo da sve pređe u beogradske ruke. Vreme je da zahtevamo direktne izbore za poslanike, ako beograđani uspeju da osvoje polovinu mesta, neka sede u parlamentu, a uđu li južnjaci, neka im pokriju troškove goriva i putarinu, jer svaki državni službenik ima te troškove pokrivene.

  • Srdjan

    08:06 // 7. 3. 2016.

    Dosta je bilo!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: