Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:10, 22. 4. 2012.

| Politika

11 izbornih lista u Svrljigu

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
8
Zgrada Skupštine opštine Svrljig

Opštinska izborna komisija prihvatila je danas popodne listu "Dveri-za život Svrljiga“ čime je zaokružen broj učesnika na lokalnim izborima u Svrljigu na kojima će učestvovati 11 stranaka, koalicija i grupa građana.

Lista Pokreta Dveri prihvaćena je na broju 11, sa 24 odbornička kandidata, a nosilac lokalne liste je Radiša Savić, diplomirani pravnik.

Proglašenjem liste "Dveri-za život Svrljiga“ zaokružen je konačan broj učesnika na predstojećim lokalnim izborima, a Svrljižani sa pravom glasa pred sobom će imati listić na kome će se naći

1. Ujedinjena seljačka stranka – Milija Miletić
2. Srpska radikalna stranka – dr Aleksandar Martinović
3. Ujedinjeni regioni Srbije – Jak Svrljig, jaka Srbija
4. Izbor za bolji život – Boris Tadić
5. Čedomir Jovanović – Preokret (LDP, Socijaldemokratska unija)
6. Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija i Nova Srbija
7. Pokrenimo Svrljig – Tomislav Nikolić (Srpska napredna stranka-PSS-BK)
8. Demokratska stranka Srbije – dr Vojislav Koštunica
9. Komunistička partija – Josip Broz
10. PUPS – Partija ujedinjenih penzionera
11. Dveri – Za život Svrljiga

Među nosiocima lokalnih lista nalaze se dugogodišnji lokalni političari, privrednici, ali i nova imena na svrljiškoj političkoj sceni.

Za ulazak u lokalnu Skupštinu ponovo će se za glasove Svrljižana boriti Milija Miletić, aktuelni predsednik opštine i predsednik USS-a, radikal Srbislav Đorđević, aktuelni zamenik predsednika Skupštine, Ljubiša Stojković iz URS-a, demokrata Dejan Miletić, direktor vrtića, Jasmina Jovanović Glišić iz LDP-a, socijalista i bivši predsednik Skupštine Radovan Mitić, Goran Jeremijić iz SNS-a, Živul Kostadinović, odbornik i predsednik lokalnog DSS-a, komunista Živojin Vukadinović, privrednik Slobodan Rašić i nekadašnji član Glavnog odbora SPS-a i član Upravnog odbora Komiteta Slobode za odbranu Slobodana Miloševića i nosilac lokalne liste Dveri Radiša Savić.

Među kandidatima za odbornike su i reformista dr Vlastimir Milkić na listi URS-a, Ivan Blagojević Takaja na listi USS-a, na listi SPS-JS-NS bivši načelnik Opštinske uprave Goran Gajić i predsednici Opštinskih odbora Jedinstvene Srbije i Nove Srbije Goran Marinković i dr Slavoljub Petković, Ivan Božinović iz DSS-a, bivši direktor Direkcije za izgradnju Svrljiga, dugogodišnji sportski radnik Milenko Petrović iz PUPS-a, kao i dva novinara na listi DS-a i SDP-a Nataša Bogdanović i Nenad Ranđelović.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: