Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:05, 2. 3. 2023.

| Politika

Agencija za sprečavanje korupcije ispituje niški slučaj deljenja para po ulicama

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
Ana Grozdanović
Delila po 5.000 dinara građanima; foto: Instagram / Ana Grozdanović

Nakon što se članica Glavnog odbora SPS-a iz Niša Ana Grozdanović pohvalila da je građanima na ulici delila po 5.000 dinara i da je novac dobilo njih 100, iz Agencije za sprečavanje korupcije kažu da će proveriti navode iz medija, kako bi utvrdili da li je prekršen Zakon o finansiranju političkih aktivnosti.

Grozdanović je delila novac, blokčiće, olovke i priveske, pohvalila se time na Instagramu i istakla da to finansiraju ljudi koji ne vole da njihova imena budu u javnosti, a misteriozne donatore nazvala je i “dragim prijateljima”.

Iz Agencije za sprečavanje korupcije odgovorili su Južnim vestima da će utvrđivati da li postoje povrede Zakona.

Povodom Vaših pitanja u vezi sa delovanjem Ane Grozdanović, članice Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, obaveštavamo Vas da će Agencija za sprečavanje korupcije u konkretnom slučaju izvršiti proveru navoda iz sredstava javnog informisanja, a u cilju utvrđivanja postojanja eventualne povrede Zakona o finansiranju političkih aktivnosti - navode iz Agencije.

Podsetimo, niški SPS ranije se ogradio od akcija Ane Grozdanović, a stručnjaci ukazali da tokovi novca u politici nisu najbolje regulisani i ocenili takve akcije kao marketinške i nepotrebne.

Grozdanović je privukla pažnju javnosti i kada je, takođe na Instagramu, tražila da se svaki negativan komentar o liku i delu predsednika Srbije Aleksandra Vučića kažnjava zatvorom, ali i kada je objavila da je obezbedila posao i platu od 50.000 dinara samohranim majkama koje su joj pomagale tokom predizborne kampanje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nevenka

    10:30 // 4. 3. 2023.

    Dragi moji posla je bilo i bit ce uvek za onoga ko hoce da radi,nekukajmo samo pogledajmo pune kockarnice,kafici,ko to nevidi a samo kritikuje,mozda neko koga jos uvek finansiraju roditelji ,anjemu 40g.!

    • Tajanstveni Alan

      19:15 // 4. 3. 2023.

      Rece, ti, sto te partija uvali u drzavnu firmu, da za dobru platu nista ne radis !

  • Gaga

    12:34 // 3. 3. 2023.

    U nasem gradu,kad' krenes ulicom,samo te salecu i traze pare...ovo,za promenu,uopste nije lose...da neko nesto hoce i da deli!

    • 1234567890

      17:18 // 3. 3. 2023.

      @Gaga : Još li ne možeš da se najedeš?
      Za zinulu alú - prava mera je ... onó!

    • Gaga

      20:42 // 3. 3. 2023.

      Kad je neko glup,pa ne shvata ironiju...sta da se radi!?

  • Nislija

    23:30 // 2. 3. 2023.

    Valjda je svima jasno da se ovde radi o zelji za licnom promocijom i egzibicionizmom nego da se promovise politicka partija ciji je clan i kojoj ovakvim ponasanjem nanosi samo stetu.To se vidi iz “teatranolsti” kako to radi. Na zalat uspela je u onome sto je zelela a to je da na sebe skrene paznju.Izasla je iz totalne aninomnosti o njoj se i dalje prica i pise.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: