Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:40, 31. 10. 2014.

| Politika

Anastasova sa dve funkcije ispoštovala odluku SNS

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti

Emisija "15 minuta" - gost Adriana Anastasov

Iako je stav Srpske napredne stranke bio da svaki funkcioner mora da ima jednu funkciju i jednu platu, narodna poslanica iz Niša Adriana Anastasov kaže da je i pored dve funkcije postupila u skladu sa preporukom.

Mlada poslanica je ujedno i odbornica u niškoj Skupštini i predsednik Saveta za mlade Grada Niša. Kaže da u njenim funkcijama sukob interesa nije pronašla ni Agencija za borbu protiv korupcije, ali ni stranka.

Ja sam se obratila Izvršnom odboru SNS i on je doneo odluku da sam postupila u skladu sa odlukom stranke s obzirom na to da sam stalno zaposlena kao narodni poslanik u Skupštini Srbije, a da u funkciji odbornika ne primam nikakvu naknadu. Odrekla sam se svih primanja u Gradu i tu sam na dobrovoljnoj bazi - kaže Adriana Anastasov.

Anastasova kaže da je plata poslanika 75.000 dinara plus putni troškovi za one koji dolaze svojim kolima i da su njoj to jedina primanja.

Iako je za 5 meseci, koliko je u Narodnoj Skupštini, samo dva puta bila za govornicom, Anastasova kaže da je ona najaktivnija u Odboru za zaštitu životne sredine.

Ono što je karakteristično za Skupštinu je da ne može svako da se javi kao u lokalnom Parlamentu. Postoji lista govornika, a i ja ne bih volela da budem upamćena kao neko ko sve zna. Volela bih da budem neko ko poznaje materiju o kojoj govori. Ono što bih volela je da se posvetim unapređenju društvenog položaja mladih - rekla je poslanica.

Kakva joj je sardnja sa ostalim poslanicima, kada će otvoriti poslaničku kancelariju, kako dolazi do ministara i zašto je izabrala politički život, pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Goran Nis

    20:32 // 3. 11. 2014.

    Ma moze ona jos neku funkciju.Upropastili ste buducnost omladine,svi idu van Srbije,zasto?Nisu clanovi SNS,posla nema,zavrsen fakultet,radno mesto-sedi kuci i stisni zube.AKO VAM JE DOBRO ONDA NISTA.

  • Durlanac

    13:00 // 3. 11. 2014.

    Sunce naše niško... ala ona izgara za domovinu. Ni tri posla joj nisu previše. Da nije nje, Bate, Darka, Ljube i Bojana, Niš bi garant propao

  • čitač/čitateljka

    12:59 // 3. 11. 2014.

    kakva zloba na jednom mestu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: