Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:22, 30. 3. 2017.

| Politika

Anketa JV: Najviše glasova za Jankovića, Vučić treći

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
jankovic
Janković pobedio u anketi JV; foto: Vanja Keser

U sedmočasovnoj anketi Južnih vesti, u kojoj su građani i čitaoci portala birali najboljeg od 11 predsedničkih kandidata, od ukupno 3.006 glasova, najviše je dobio Saša Janković, drugi je Luka Maksimović - Beli Preletačević, a treći Aleksandar Vučić.

Za Jankovića su glasala 1.294 čitaoca Južnih vesti, što je 43,05 % od ukupnog broja glasova. Preltačević je dobio 748 glasova ili 24,88%, dok je aktuelni premijer i kandidat SNS Aleksandar Vučić dobio 238 glasova ili 7,92 % od ukupnog broja građana koji su svojevoljno učestvovali u anketi.

Dugo je četvrto mesto držao Vuk Jeremić, ali se u poslednjih sat vremena to promenilo, pa je lider radikala Vojislav Šešelj zauzeo mesto iza Vučića sa 223 glasa i 7,42% podrške. Jeremić je peti sa 203 glasa, dok je na šestom mestu Boško Obradović.

Očigledno niko od kandidata ne bi pobedio u prvom krugu, a u drugom bi se biralo između Jankovića i Preletačevića.

Izbori za predsednika republike Srbije održavaju se 2. aprila, a da li će rezultati biti ovakvi ili potpuno drugačiji i da li će biti drugog kruga znaće se nakon 20 sati kada se zatvaraju birališta.

Anketa

 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dosta je bilo

    08:37 // 31. 3. 2017.

    Nije tako kao sto pokazuju narucene ankete da su vec pobeli samo je pitanje da li u prvom krugu....Da je tako ne bi ovoliko ulagali u kampanju nego znaju da je MNOGO TESNO....

  • Вучко

    00:00 // 31. 3. 2017.

    Само јако!

  • Gaga

    22:56 // 30. 3. 2017.

    Daj Boze da tako bude i u nedelju! Ajmo Nislije!

    • Aleksandar Jankovic

      23:42 // 30. 3. 2017.

      Gaga, voleo bih da se ovo obistini, ali zaboravljamo da pola penzionera oko 800 000 daju glas AV , a upravo oni ne koriste internet a kamo li da prate Juzne vesti, tu je ogroman broj ljudi koji takodje ne koriste internet a zive u gradu ili gro onih koji zive po najudaljenijim selima gde je na proslim izborima bilo i od 70 do 90% za Av . Kad sve to dodate dobijate nasu stvarnost.

    • Sonja

      23:43 // 30. 3. 2017.

      Ajmo Srbijo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: