Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:02, 19. 2. 2014.

| Politika

Apel za lepši Niš

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
plakat-predizborni.jpg
Ovako je bilo u prošloj predizbrnoj kampanji

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije pozvao je predstavnike svih stranaka u Nišu da potpišu dokument kojim se obavezuju da će stranačke plakate lepiti samo na mestima koja su za to predviđena.

Prvi čovek niškog DSS-a Milan Lapčević naveo je niz primera i brojna mesta gde zalepljeni plakati ruže grad.

- Apelujemo na sve stranke da ne lepe plakate gde to nije predviđeno, naročito da ne lepe na drveću, po lokalima, na zidovima zgrada, na žardinjerama ili na tržnim centrima kao što je slučaj sa “Kalčom” - rekao je Lapčević.

lapcevic Lapčević prvi potpisao dokumentLapčević je zato prvi potpisao “Apel za lepši Niš” kojim se stranke u gradu obavezuju da će plakate lepiti samo na predviđenim mestima za to.

- Pozivam sve predsednike Gradskih odbora stranaka u Nišu  da potpišu “Apel za lepši Niš” i priključe se našoj akciji i da se zajedno tog apela pridržavamo - istakao je Lapčević

Podsetimo, na listi za narodne poslanike Demokratske stranke Srbije, za predstojeće parlamentarne izbore, iz Niša je 10 kandidata uz 2 predloga Pokreta veterana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nekultura

    13:07 // 26. 11. 2015.

    Izvinite zemljaci(zivim napolju)svaki put kada dodjem u "moj" grad ja se sokiram neredom,nehigijenom,nekulturom,...Nisu samo te plakate krive nego i vi svi i to zbog svega kako grad izgleda.Nema tu "Apel" vec kazne i to debele,ali na to niko od vas nije spreman.Kulture nema,kazne ne zelite,pa sta onda jos hocete,ovako dalje nema smisla,zar to ne vidite? Pogledajte svet malo pa nesto i
    naucite!

  • Ivana

    17:22 // 20. 2. 2014.

    Zanima me da li je iko od vas glasao zbog parole neke stranke, ili zbog plakata?Ja uopste ne razumem tu vrstu marketinga. Znam samo staru izreku:Dela, ne reci. I zato se cudom cudim za koga da glasam.

  • Dejan

    12:42 // 20. 2. 2014.

    Koja ironija, pa DS je u Nisu celu deceniju poznata da lepi plakate gde stigne, cak i na saobracajnim znacima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: