Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:56, 22. 5. 2012.

| Politika

Avramović: Pregovori još uvek nisu počeli

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
avramovic
Bojan Avramović

Predsednik Gradskog odbora Nove Srbije Bojan Avramović kaže da nema informacija o započetim pregovorima oko formiranja nove gradske vlasti.

Gostujući u emisiji “15 minuta” Avramović je naglasio da Nova Srbija za sada ne pregovara o formiranju vlasti.

- Ja nemam informaciju da ima pregovora, mislim da su to čaršijske priče. Možda pregovaraju u DS-u o svom kandidatu za gradonačelnika – rekao je Avramović.

Avramović se osvrnuo i na ponavljanje opštinskih izbora u Nišu koji su se uglavnom desili na inicijativu i prigovore Nove Srbije.

- Mi smo imali dokaze i sve smo poslali sudu. Menjani su rezultati, falili su glasački listići. Problem je bio taj što nas nekolicina nismo mogli da pokrenemo priču u svim opštinama – bio je jasan Avramović.

Predsednik GO Nove Srbije smatra da će gradska vlast biti formirana u zakonskom roku. Prema njegovim rečima prvo će se formirati na republičkom, a zatim I na gradskom nivou.

Gostovanje Bojana Avramovića u emisji “15 minuta” možete pogledati ovde.

Bojan Avramović "15 minuta"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ser Ferguson

    18:53 // 23. 5. 2012.

    Bogami treba da se plasite ovakvih buntovnika, i da li je covek buntovnik ako ima petlju da svima kaze sve u lice? Dosta je bre bilo zabijanja glave u pesak i dilovanja ispod zita, 20 godina gledam razne dogovore, bocne, leve, desne i sta ostade od ovog grada. I ja sam onda buntovnik i bice nas jos vise.

    • nisu krivi djenerali ni brkati majori,krivi smo mi!!!

      09:14 // 24. 5. 2012.

      Koliko se vidi da je kordinirano pisanje protiv ovog coveka da vec postaje smesno! Buntovnik rece neko pa cekajte molim a oko cega se on to buni ,oko nasih glasova i oko neregularnosti na izborima ?! Pa aman bre ljudi to bi sami trebali da se bunimo ili je lepse da zabijemo glavu u pesak kao nojevi i da nas sitne sicarske ekipice vuku za nos zadnjih 10 god. On koliko vidim u tekstu bunt dize samo oko glasova nasih nasusnih i oko mutnih rabota izbornih a ne oko koalicija i nekih pregovora, tako da treba da se zapitamo svi.....! Kom je to u interesu da se cuti, ko je utaljen ,ko ima korist da se ne galami mnogo nego ajde da se lepo namestimo mi u fotelje opet i jos 4 god.muzemo narodne pare???!!! A genijalci ste mislili malo o tome pre nego ste pisali kao poslusnici svojih centrala i nalogodavaca!?

  • Ninoslav

    12:15 // 23. 5. 2012.

    Samo da nam ovaj ne bude u vlasti, on je covek veciti buntovnik, svadja se sa svima, pa kad nema sa kim ondasa koalicionim partnerima, ili sa svojima u stranci, kad zavrsi sa svima onda verovatno ode kuci pa se malo posvadja sa ukucanima. Dodje li na vlast svadjace se sa narodom, hm..... a veoma je "inteligentan" to smo videli, koji nesretnik li je glasao za ovog ?

  • palilulac

    00:28 // 23. 5. 2012.

    Bilo je strasno do sada sa ovim ljudima u vlasti,a sa ovima iz NS JOS STRASNIJE.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: