Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:34, 17. 7. 2013.

| Politika

Babušnica: Posle smene, stišavanje!

Autor:Miodrag StankovićIzvor:Južne vesti
Darko-Bulatovic-1.JPG
Dejan Lazarević, predesnik SO Babušnica (SPO)

Novoizabrani predsednik Skupštine Opštine Babušnica Dejan Lazarević (SPO), tvrdi da nije došlo do “spektakularne” promene vlasti i da želi da sa naprednjacima, iz čijih je redova i predsednik Opštine, želi “najbolju moguću saradnju”.

Lazarević, koji je prošle nedelje izabran nakon što je lokalna skupština smenila predsednika iz redova socijalista, kaže da se situacija polako “stišava”.

Na pitanje da li je došlo do rascepa u redovima odborničke grupe SNS, jer su njegov izbor podržala 4 odbornika SNS, dok je preostalih 5 odbilo da uđe u salu, ne daje direktan odgovor.

Dodaje da je odmah posle izbora razgovarao sa predstavnicima svih odborničkih grupa.

- Nama je u interesu da SNS ostane u onom broju u kojem je bila i pre ove sednice. Međutim, ne znam zašto se deo njihovih odbronika nije vratio na sednicu! I mi ćemi učiniti sve i ja lično, da njihova odbornička grupa ostane jedinstvena, da ne dođe do neke vrste cepanja unutar njih i ja mislim da ćemo u tome uspeti - kaže Lazarević.

Dejan Lazarević Dejan Lazarević u studiju Južnih vesti Takav svoj stav objašnjava i činjenicom da je SNS i u Republici trenutno najjača politička opcija i da je njihova pomoć iz Beograda za jednu od najmanjih i najnereazvijenijih opština veoma bitna.

Lazarević dodaje da je Babušnica i do sada tražila pomoć države, pre svega za sređivanje infrastrukture, kao osnovnog preduslova za doalzak eventualnih investitora.

- Moram da kažem da smo tražili i adekvatnu pomoć nismo dobili.  Ako ste putovali putem prema Babušnici, videli ste da je put prepun rupa, a potencijalni investitori, iako smo zemljište čak davali besplatno u zakup na 99 godina, kada bi videli kakav nam je put, sigurno bi se okretali i otišli glavom bez obzira - kaže novi predsednik Skupštine Opštine.

Opširnije o novim politčkim odnosima u ovoj opštini, razlozima za veliku migraciju stanovništva, mali natalitet, ali i o velelepnom bazenu i velikim troškovima za reprezentaciju, pogledajte u emisiji “15 minuta”

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • samo vas gledam

    17:58 // 10. 12. 2013.

    epa svasta

  • marks

    11:06 // 4. 10. 2013.

    Sklonite te primitivce sa vlasti! Kad bi u Srbiji političari bili barem školovani za te funkcije ova država bi bila mnogo bolja!!!

    • SrBski Pokret Obmane

      15:08 // 2. 11. 2013.

      Ovaj je skolovan.Skolovani huligan.

  • joksim

    12:23 // 23. 7. 2013.

    i taj lazarevic je dosao zarad licnih interesa,a ne da digne narodu miske...svi su oni 'za srbiju'a sad obecavaju da ce biti bolje pod ovom novom vlascu..hehe..a kasa je prazna...privreda NULA..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: