Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 8. 5. 2012.

| Politika

Živković: Bačena mrlja na Niš

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Zoran Živković
Arhivska fotografija; foto: Beta

Bivši gradonačelnik Niša Zoran Živković izjavio je da je potrebna brza istraga o izbornim nepravilnostima, kako bi se skinula mrlja sa imena grada.

Komentarišući poništavanje glasanja zbog viška listića u glasačkim kutijama i glasine o pronađenom "izgubljenom" džaku sa glasačkim listićima, Živković je rekao da je u pitanju "velika bruka" za grad.

- Jako je loše da se u Nišu nakon izborne krađe iz 1996. desi bilo šta što može da podseti na tu veliku bruku. Ali, očigledno da se dešava - kaže Živković.

On kaže da se ne može pričati o slučajnosti i da čitava stvar predstavlja ozbiljno upozorenje.

- Da je slučajnost, teško da bi se desilo na tako velikom broju glasačkih mesta. A, ko je tačno da je pronađen taj džak, to očigledno ukazuje da je neko učestvovao u organizovanom izigravanju narodne volje - kaže Živković.

Živković kaže da je neophodno da se zaustavi dalje nanošenje štete gradu i građanima.

- Da stvari ne bi otišle u čaršijska naklapanja, potrebna je brza istraga, koja će u najkraćem mogućem roku da da pravu istinu o tome. Da se nakon toga povuku adekvatni koraci, što sigurno znači poništavanje izbora, što je već učinjeno, tamo gde je to utvrđeno. Ali, i jedna hitna analiza da li i na drugim mestima se desilo nešto slično što nisu videli izborna komisija ili birački odbori. 

Bivši gradonačelnik je upozorio da će, ukoliko se stvari ne razjasne, buduća vlast imati jednu veliku fleku već na početku svoje karijere.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • sasa pavlovic

    20:05 // 7. 6. 2012.

    nemoj vise da se pojavljujes jos sam duzan za struju

  • marko mitrovic

    19:52 // 29. 5. 2012.

    Najveca mrlja si ti za Grad a i za stranku BIO. Hvala Bogu pa te nema na politickoj sceni vise.Clanovi DS-a su na unutar stranackim izborima 2006 god. rekli sta misle o tebi, a u DS-u se iskreno nadam vise neces pitati za nista nikada vise. SRAM TE BILO.

    • Milan Trnisic

      11:34 // 31. 5. 2012.

      Tako je Marko! Zoran je najveca mrlja!

    • miki

      23:20 // 1. 6. 2012.

      Ko ne uzme nista kajace se,ko uzme malo kajace se,ko uzme mnogo isto ce se kajati!Politika je kurva ali joj mnogi veruju.Kolika je on mrlja za Nis to mi nije poznato ali da je bio na pravom mestu u pravo vreme to stoji,sto se tice ED.ni Tesla nije uspeo da svoj izum pokloni planeti vec ga svi placamo,sada ga velicamo a smatrali smo ga ludim.Videcemo sta ce dr.Nikolic da uradi sa Karic diplomom.Ipak treba biti lukaviji od zmije i brzi od zeca za takva mesta.Obavesten,dobronameran,domacin,i pravi klovn da bi te ljudi glasali,Pametni lete na ,,grane,,prosti za ideale,,glupi,,nemaju kud!Srbija

  • igor

    16:16 // 28. 5. 2012.

    Pametni gospodin iz "plavog 9"je izvrsio masturbaciju( radnju nad samim sobom), doneo akt, da svako ko dovede kupca za DIN ostvari 5% kao nagradu, od dogovorene cene. Zoran je ostvario dobit od 24,6 miliona evra, pametno zar ne ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: