Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:05, 12. 10. 2020.

Bandović: Vučić preuzimanjem krivice abolira institucije kritikovane u izveštaju EK

Igor Bandović u Fonet-ovoj emisiji Kvaka 23 foto: print screen/Youtube

“Borbom protiv korupcije mnogi istaknuti članovi vlasti mogli bi da budu ispred Tužilaštva”, kaže za "Kvaku 23" direktor Centra za bezbednosnu politiku Igor Bandović. Poslednji izveštaj Evropske komisije o Srbiji ocenjuje kao najkritičkiji, jer prvi put preslikava probleme i afere o kojima uglavnom govore organizacije civilnog društva i nezavisni mediji i novinari, a smatra da predsednik Srbije deklarativnim izjavama preuzima odgovornost institucija kritkovanih u izveštaju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Niški aerodrom,

    09:55 // 12. 10. 2020.

    oteli ga, od civilnog sektora samo zavapila NKD, ne i beogradske organizacije, jer to njih ne dotiče. Teror nad odbornicima vladajuće koalicije, niški poslanici vladajuće koalicije koji ne smeju da iznesu svoje mišljenje...oteli aerodrom, a ostavili obaveze preme ministarstvu odbrane i beograđani se prave mrtvim. Savamala, Savamala... Savamala, dajte nam decentralizaciju, nov izborni sistem...

  • Zakonom o linijskoj infrastrukturi poslanici koji na zvonce glasaju

    10:00 // 12. 10. 2020.

    prihvatili su da izglasaju suspenziju Zakona o javnim nabavkama i omoguće premijeru i ministru građevine da poslove na izgradnji pruga, puteva i aerodroma, organizuju neposrednom pogodbom, umesto da se ide na raspisivanje tendera.
    Kada nemaš direktno biranog poslanika, nego zakucanu listu, on glasa kako mu se naredi, jer mu poslanička plata zavisi od poslušnosti predsedniku stranke...

  • Milan

    13:38 // 12. 10. 2020.

    Par komentara, isti toliko ocena na komentare i to je to. Aj napravite analizu zasto je to tako i zasto narod cuti i trpi. Ovaj clanak nece da bude ni medju najcitanijim vestima. Lako je da se kaze vucic je diktator i slazem se sa tim. U cijem je interesu da opoziciju vode bivsi nosioci vlasti koji su vec pokazali koliko su nesposobni u koaliciji sa desnicarima koje narod ne zeli da glasa?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: