Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:29, 9. 10. 2020.

| Politika

Bane Jovanović: "Lisica" i "soko" od niškog "Parking servisa"

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Bane, foto, arhiva foto E.M
Jovanović brine kako će novac bii potrošen; foto: E. M. arhiva

Odbornik koalicije “Niš, moj grad” Branislav Jovanović kaže da je najavljeno uvođenje sistema “Oko sokolovo” poslednja muka na koju će biti stavljene Nišlije. Dodaje i da će novac koji se zaradi ovom kontrolom parkiranja, otići na potrošnju, luksuz i u privatne džepove.

Napominje da je pored svih muka na koje su stavljene Nišlije, poput uzimanja aerodroma, gašenja medija, isključivanja struje, postavljanja kamera, naplatnih rampi oko grada, povećanja poreza na imovinu 300 posto, notara, izvršitelja, poplava, zagađenja vazduha - sada došao novi “zulum” po nazivom “Oko sokolovo”.

Posle najavljene mere ovog javno komunalnog preduzeća u vidu akcije “Pazi lisica” gde se lisicama blokira odvoženje vozila sa niških ulica, logično je da sada sve to posmatra “Oko sokolovo” - kaže Jovanović.

On kaže da to ne bi bilo toliko strašno kada bi se sav taj novac, koji gradski čelnici uberu, ulagao u nešto što koristi sugrađanima.

Ali sve to odlazi u potrošnju, luksuz i privatne džepove, a komunalni bunt građana ne jenjava. To su prikupljena sredstva “dranjem kože” ovom već dovoljno napaćenom narodu - zaključuje Jovanović.

Zato i pojašnjava da je veći problem u, kako kaže, rasipničkom trošenju novca, nego u njegovom ubiranju.

Zaključuje da je isto je rađeno i u prethodnom mandatu kada je greban i šminkan asfalt, bez ijedne nove ulice, a novac je išao sportskim klubovima.

Podsetimo, uvođenje sistema "Oko sokolovo" u Nišu je najavljeno za sledeću godinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ouzo

    07:10 // 10. 10. 2020.

    I, po starom dobrom obicaju, javljaju se botovi sns i oni sto Banana nije hteo ili nije stigao da im nikog zaposli ? Tako,da , pojedinima je najvaznije- ko je rekao a ne ,sta je rekao ! Kakav god ,taj, Banana, jedini pogadja u centar i podseca , posto smo pilece pameti, sta nas je sve strefilo, za vladavine sekte !

  • XYZ

    19:20 // 9. 10. 2020.

    Ne mozete uzeti samo deo nekog koncepta za resavanje problema parkiranja tipa samo Oko sokolovo, morate uzeti celu strategiju koja gleda sire na problem parkiranja u gradskom jezgru i obuhvata pracanje kolicine automobila, izgradnju dodatnih parking mesta, alternativni prevoz, mogucnost jeftinijeg celodnevnog parkiranja za zaposlene u tim zonama ili komercijalna vozila koja se krecu u tim zonama

  • Naissus

    19:00 // 9. 10. 2020.

    Svi znamo sta je Banana radio, ali za jedno je u pravu - ovi nas dokusurise. Samo nam jos kozu sa ledja nisu skinuli. Od univerzitetskog grada napravise palanku. Kud god krenes rupa, krater, kopano, strugano, djubre pored samog trotoara, sahte bez poklopaca, asfalti kao oranice, zgrade se urusavaju, sve drvece posekose (nigde ladovine), .... sve nam uzese - nista ne dadose

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: