Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:02, 26. 3. 2016.

| Politika

Bane Jovanović: Ne interesuju me funkcije

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Branislav Jovanović
Ne zanimaju ga funkcije; Branislav Jovanović

Cilj koalicije okupljene oko Demokratske stranke je da se bori za prvo mesto, izjavio je u intervjuu "15 minuta" lider Narodne partije Srbije Branislav Jovanović, dodajući da ga "ne zanima funkcija" nakon izbora.

Jovanović, koji je 4. na izbornoj listi koalicije okupljene oko Demokratske stranke, kaže da je uveren da bi Narodni demokratski pokret prešao cenzus i bez saradnje sa DS i SDS, ali da je "u interesu građana" odlučio da nastupe zajedno.

Istraživanja su pokazala da ćemo udruženi, a to čini mi se žele Nišlije, imati 3 do 4 posto više nego da smo išli sami - rekao je Jovanović.

To je, zaključuje Jovanović, shvatila i Demokratska stranka koju je nazvao "političkim brendom Niša".

Jovanović je dodao da je cilj te koalicije da "skloni neuspešnu vlast", ali tvrdi da njega "ne zanimaju funkcije u gradu".

Mene ne interesuje nijedna funkcija u gradu posle ovih lokalnih izbora, ma kako da se odigra taj izborni proces. Mene interesuje samo da sklonimo ovu našu neuspešnu vlast - rekao je Jovanović.


Branislav Jovanović Domazet je moj prijatelj"Nisam protiv Domazeta, ali Milisavljević bi bio bolje rešenje"

Branislav Jovanović je odbacio optužbe da je bio protiv predloga da nosilac liste koju predvodi DS i kandidat za gradonačelnika Niša bude Vladimir Domazet. On tvrdi da je sa Domazetom lični prijatelj, ali da po njegovom mišljenju postoji bolje rešenje.

Domazet je moj prijatelj iz devedesetih godina. Rešavali smo velike probleme kada je Niš bio pod bombama. Ja sam predlagao da nosilac liste bude doktor Dušan Milisavljević. Ja se toga ne stidim i zato sam bio rezervisan... - rekao je Jovanović.

On tvrdi da ne postoji netrpeljivost između njega i Domazeta iako je početkom 2005. godine Domazet bio smenjen sa mesta predsednika Skupštine grada svega 2 meseca nakon što je izabran, upravo odlukom Branislava Jovanovića da raskine koaliciju sa DS-om i formira sa DSS-om.

Sa kojom partijom je bolje sarađivao - DS ili SNS, šta misli o hapšenjima političkih funkcionera u Nišu i koji su mu bili motivi za promenu partija, možete čuti u intervjuu "15 minuta".

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan Mitic

    14:43 // 31. 3. 2016.

    Bolje banana da nam bude gradonacelnik nego "ovaj" sto je sad. Mrsko mi i da mu spomenem ime. NISTA NIJE URADIO ZA GRAD NIS. Banana barem jeste, vidi se!

    • Ljubiša M.

      00:53 // 1. 4. 2016.

      To što je Banana uradio - bolje da nije

  • Ma nije bitno moje ime

    21:34 // 30. 3. 2016.

    Da li ovakvi tipovi bar pocrvene posle ovakvih komentara.
    Mene bi bilo sramota!

  • illuminat

    14:40 // 29. 3. 2016.

    Branislave J. zbog tebe i tebi slicnima su ovi naprednjacki volovi tu gde jesu.
    odje.ite vise svi od nas..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: