Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:52, 9. 4. 2023.

| Politika

Bane Jovanović: Niš stoji u razvoju čitavu deceniju

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Bane Jovanović
Nije urađena ni pijaca, ni crva, ni škola, niti obdanište, kaže Jovanović; foto: JV-A. Stankov

Da je dugo najavljivani nastavak radova na Bulevaru Svetog Pantelejmona - ključnog bulevara za razvoj opštine Pantelej i celog grada, prazna priča kaže odbornik koalicije “Niš, moj grad” Branislav Jovanović. On kaže i da se sa radovima na tom bulevaru stalo još pre 11 godina iako je bio razvojna šansa opštine Pantelej.

Jovanović ističe da je Bulevar Svetog Pantelejmona ključan zbog toga što je praktično deo saobraćajnog prstena oko Niša.

Najavljivano je da će se nastaviti sa radovima na završetku bulevara koji će spojiti opštinu Pantelej i opštinu Crveni Krst kao i da se poveže Bulevar Svetog Pantelejmona sa Bulevarom Nikola Tesla. Međutim, to su sve samo prazne priče - kaže Jovanović.

Dodaje da ne samo da se na njegovoj izgradnji nije uradilo ništa od prošle vlasti, nego nije urađena ni pijaca, ni crkva, ni škola, niti jedno novo obdanište.

Zapravo bila je jedna lažna pijaca pred prošle izbore. Evo sada na tuđem zemljištu ponovo počinju izgradnju pijace. Dok smo vršili vlast u gradu omogućili smo da se ova opština ubrzano razvija, a danas nema ništa od infrastrukturnih projekata - dodaje Jovanović.

Jovanović se nada skorijim izborima i kaže da se koalicija “Niš, moj grad” za njih ubrzano priprema jer su ubeđeni da će napraviti preokret već u prvoj godini nove lokalne vlasti i da će Niš ponovo biti veliko gradilište nakon izbora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ČEDO MIRA

    15:20 // 14. 4. 2023.

    Mnogo je Bane pravio gluposti i prodavao maglu dok je menjao partije i bio na vlasti,ali sada je upravu.Opština Pantelej je najprljavija gradska opština,bez parkova,zelenila,vrtića...I ono što je izgrađeno u Banetovo vreme su zapustili.Pogledajte biciklističku stazu od ulaska u Čalije do preseka Bulevara Medijana sa ulicom Z.J.ČUPE,godinama se ne obeležava i služi kao parking.Zašto?Nije njihovo???

  • Peca

    17:21 // 10. 4. 2023.

    Stigla nova generacija mladih politicara kako u Nis tako i u Srbiju.Pogledaj u tvoju Crnu Goru 84 godiste oduvalo sve.

  • Ivan

    12:27 // 10. 4. 2023.

    Jedan je problem,a to smo mi,narod!
    Moramo da vas menjamo
    "Brže,jače,bolje"...čim malo zastraniš,ćao iz politike za sva vremena!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: