Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:05, 9. 2. 2020.

Bane Jovanović: Obilaznica oko Niša je ogledalo (ne)rada

Bane Jovanović "Niste uspeli ni azil za pse da uradite, a pričate o nekim brzim prugama"; foto: JV

Novi rok za početak radova na izmeštanju pruge iz centra Niša - 2025. godinu, odbornik koalicije "Niš, moj grad" Branislav Jovanović vidi kao ogledalo (ne)rada gradske vlasti i naglašava da se ništa ne dešava sa objektima koji se nalaze na trasi gde bi obilaznica trebalo da prođe. Novu najavu rešavanja višedecenijskog problema Nišlija Jovanović vidi kao predizbornu kampanju i, podsećajući na ranije najave novih objekata koji nisu izgrađeni poručuje "gospodo iz vlasti, ko više da vam veruje".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Petar SNS

    15:07 // 9. 2. 2020.

    Jedno pitanje gospodo? Da li vam je bolje od Banetove izgradnje? Od neupotrebljive hale, od neupotrebljivog stadiona nezavršenog. i od 3,4 kružna toka? Ne nije vam bolje, bolje je od podizanja standarda, asfaltiranih ulica skoro svih, uredjena grada na svakom ćošku, parkova i zasada novih drvoreda a pričalo se sve ćemo betonirati mislim na park kod gracke kuće itd. Itd. i uostalom razvoju grada...

    • DMXX

      17:41 // 9. 2. 2020.

      O kojim parkovima se to radi,vrv ih nismo videli jos...?!Deca bukvalno nemaju gde, sem vasarskog Caira i parka na bul.gde se sve naplacuje!Jel ste vi videli nekad parkove u Austriji,Nemackoj,Svajcarskoj...?! Ocigledno ne.

    • Nišlija iz Čalija

      23:02 // 9. 2. 2020.

      Somborski i Bulevar Medijana koji su građeni u vreme dok je Banana bio u vlasti, su i danas u odličnom stanju. SNS je kasnije upropastio sve!


    • Боба

      23:25 // 9. 2. 2020.

      Много нам је добро, просто нас је срамота колико нам је скочио стандард. Највећи развој имају ауто превозници и одређене пекаре - путујући циркус не стаје и сендвич за сваког кога поведеш на трагикомедијаша Ацу.

    • ***

      03:25 // 10. 2. 2020.

      One mostove preko Nisave je verovatno napravio SNS?

    • ime

      07:33 // 10. 2. 2020.

      dodela stanova principom brzi SNS prsti, namestanje tendera, nesposobni i neskolovani direktori, afera koliko hoces, preletaci...ma super je Petre

    • S76

      16:50 // 10. 2. 2020.

      Boooooooooooootčina

  • Daki

    17:08 // 9. 2. 2020.

    Niste dobro razumeli Slavkovicevu izjavu. 2025 godine pocece ismestanje prge iz centra grada jer ce do tada biti izgradjena pruga obilaznica grada pa ce se onta steci uslovi da se krene sa radovima izmestanja pruge iz centra grada. Do 2025 god. Obilaznica ce biti zavrsena i onda krecu radovi da se pruga iz centa grada ismesti sa te pozicije. To je Slavkovic rekao ako ste pazljivo citali.

    • Strucnjak

      22:03 // 9. 2. 2020.

      Nemas ti pojma, kad se obilaznica zavrsi samo se preusmeri saobracaj i to je to, a za rasturanje stare pruge je lako.

  • Mara

    13:43 // 9. 2. 2020.

    Ne zna šta će od dosade

    • DMXX

      17:36 // 9. 2. 2020.

      Vazno da ti znas!! U svakom clanku ima tvoj besmisleni komentar.

  • Pentraksil

    14:31 // 9. 2. 2020.

    Apsolutno se slazem za vlast u Nisu, uzas kako se stvari (ne)rade. Ali moram reci da mi je tragikomicno da jedan Bane Jovanovic nekome prica kako treba da se radi........

  • Marko

    15:59 // 9. 2. 2020.

    Ti čoveče prvo saznaj u koju si stranku jer ni sam ne znaš. A onda nagadjaj ko ce biti buduci Gradonacelnik.

  • Mara

    05:01 // 10. 2. 2020.

    svasta

  • Aca

    13:13 // 9. 2. 2020.

    Ova trenutna vlast unistiva i dalje Nis!

  • Bulevarka

    14:46 // 9. 2. 2020.

    Prvo ni on nije nista uradio ali nije ni ljuba Slavkovic,pogotovo ne Bulatovic. Izgleda da se Zorana tu pita najvise, kojoj bih zelela da vidim ledja kao i Bulatovicu.

  • ALTER SUPER EGO

    16:02 // 9. 2. 2020.

    PA VI I SLAVKOVIĆ STE PARTIJSKI ORTACI JOŠ IZ UDBAŠKOG SPO I POTONJIH IZLUČEVINA

  • Nislijama je muka od svih vas

    16:44 // 9. 2. 2020.

    Sta je sa ovim bogatasima LJUDI IDITE LEPO U PENZIJU IDITE DOSTA VISE sta ste zdrpili zdrpili ste Nislije vise nece da trpe Naprednjaci nisu nista uradeli za ovih osam godina nece ni jedan buduci koji dodje jer svi su isti misle samo da napune dzepove ZA POSTENE OVDE NEMA MESTA KO ZNA STA CE BITI DALJE kada vi angazujete SVEZE PENZIONISANE SEKRETARE da bi im Jos napunili dzepove sram vas bilo!

  • PM

    14:20 // 10. 2. 2020.

    Već postaje otužno kada se B. Jovanović "javi"..Koliko znam, Vi ste pravnik. Pa, znate li nešto iz svoje struke i da li ste to ikada radili.. Kažem "otužno" jer vidim Vaš napor da nađete nešto i onda pričate, pričate... Podsetite se samo Vašeg učinka (u svakom pogledu), kada ste bili u mogućnost da zaista nešto doprinesete ovom gradu, pa ćete videti da ste bili i ostali SVI ISTI. Boli Vas za Niš!

  • Mirko

    17:17 // 9. 2. 2020.

    Ako imaju rok, ne znači da treba cekati zadnji trenutak. Treba raditi odmah, a ne cekati. Lencuge pa ih nema vece...

  • DRAGAN - GO MEDIJANA

    21:04 // 9. 2. 2020.

    BANANA JE KO ŠEĆER !

  • Sale

    16:09 // 9. 2. 2020.

    To kako nam grad izgleda vidi se na svakom koraku od sitnih stvari: saobraćajne table sa oznakama pravaca iz pamtiveka neukusne stare, semafori iskrivljeni držači neofarbani,bulevari pola osvetljenja radi pola ne radi,reflektor koji osvetljava sud koristile švabe iz logora na crvenom krstu,fasade u strogom centru nisu videle farbu i mnogo sličnih detalja! Koje godine planirate izmeštanje autobuske

    • Cobi

      19:12 // 9. 2. 2020.

      Autobusku izmeštamo za dve godine, a završavamo 2025.

  • aaa

    22:21 // 9. 2. 2020.

    ...a zašto ti Bane nisi uradio nešto po pitanju pruge dok si bio u nekoj od niza stranaka koje si promenio? Da jesi imao bi argument da nam kažeš da si menjao stranke da bi doneo nešto Nišu, a ne sebi.
    Izuzetno je kao kritikovati drugog, a za nijansu lakše ako si Bane Jovanović.

  • Yolo

    02:17 // 10. 2. 2020.

    Banana i bulat ruku pod ruku i zajedno u sumrak, što dalje od nas.

  • Vladimir Ilić

    09:04 // 10. 2. 2020.

    Sve je ovo tačno ali problem je ko nam to govori. Snimao sam video za prošle izbore, Bane postavljao neke cevke dva dana pred izbore u D. Vrezinu.

  • Mile Torzija

    19:42 // 9. 2. 2020.

    Ovi da odu a ti i tebi slični da se nikad ne vratite!
    Kad vidim Bananu odmah mi Dinkić i 1000 e proleti kroz glavu i ulica Petra Anđelkovića (minovo naselje) za koju je Banana rek'o da je završena a ona i dan danas bez završnog sloja safalta sa šahtama koje vire 5cm većina bez poklopaca.

  • Bata Petrović

    09:07 // 10. 2. 2020.

    Pošto radi JAVNI POSAO kao penzioner, MOLIM Južne vesti da istraže na koliko godina PENZIONER Ljuba ima ugovor sa ministarstvom( ili sa gradom, neznam), kakav su međusobne obaveze ugovarača?
    Pored penzije koju je ostvario i vrlo uredno prima (zahvaljujuči A. Vučić u, naravno), ISTRAŽITE koliko je naknada za poslove na izmeštanju pruge jer ga one vlast plaća narodnim novcem, novcem svih građana.

  • Bata Petrović

    09:02 // 11. 2. 2020.

    MOŽE li u ovoj SLJIVA, ( banana država je institucija za "ovo", što su Srbi napravili ovde)državi da nadležni organ obznani narodu imovinsku kartu javnih funkcionera Branislava Jovanovića i Ljubivoja Slavkovića.
    TO JE DUŽNOST ORGANA VLASTI, JER SU CEO RADNI VEK BILI NA BUDŽETU I ISPLACIVANI NARODNIM PARAMA.
    Tada bi svima bilo sve jasnije.

  • Igor

    13:47 // 10. 2. 2020.

    Gledajte ovako,nije fora sad da se izmesta pruga vec je to projekat za naredne izbore 2024 godine,ako ne bude vanrednih.Ovi sad izbori nista nece promeniti,mozda se glavešine promene,nebitna kozmetika.
    Aktuelna vlast nema potrebe da kampanjom,njima je bitno samo da izadju.Trljaju ruke i kazu:Oho Ho !!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: