Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:28, 1. 7. 2019.

| Politika

Bane Jovanović: Počinjem sa protestom kada krenu sa menjanjem ploča u centru Niša

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
Branislav Jovanović
Podseća da je trg rekonstruisan 2012. godine; Foto: JV

Odbornik u niškoj Skupštini Branislav Jovanović kaže da će protestovati i eventualno sprečavati zamenu ploča na Trgu kralja Milana u centru Niša, zajedno sa članovima svoje Stranke slobode i pravde (SSP) kada budu krenuli radovi na tome. Razlog za to je, kaže, nenamensko trošenje pare, jer su te ploče postavljane pre samo nekoliko godina.

Jovanović je i ranije najavljivao blokadu radova na rekonstrukciji centra Niša. Radovi su otpočeli, ali Jovanović kaže da će u protest, zajedno sa svojim partijskim kolegama iz Stranke slobode i pravde krenuti onda kada počne zamena ploča sa centralnog tgra.

Ja to neću da radim kao pojedinac. Ovde se radi o opštem interesu. Ukoliko se Savez za Srbiju (SzS) ne pridruži blokadi radova, onda ću to da učinim zajedno sa SSP-om. Radićemo i “slobodne zone” na tu temu. Ovde se radi o direktnoj šteti. Ploče u centru su nove, postavljane su 2012, a sada to anuliraju. To je nenamensko trošenje para građana - ističe Jovanović.

Jovanović smatra i da je granit trebalo da bude kupljen od domaće firme, što bi, tvrdi, uštedelo novac građana.

Podsetimo, radovi na novom izgledu centra Niša su započeti i to iz parka na nišavskom keju. Kako je rekao pomoćnik gradonačelnika Miloš Milošević, kompletna rekonstrukcija centra Niša će biti završena do kraja sledeće godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ekspreso

    23:43 // 1. 7. 2019.

    Au Bane nosi samo pandurske kosulje.Drma ga groznica pa ne skida sako.Jasmina kazi mu da promeni kosulju.Kazi Vesni da mu kupi majcu.

  • Cvece,Granit i Auto delivi. JKP Medijana.10%

    23:36 // 1. 7. 2019.

    Kakva on opozicoja.Miletu viri iz debelog creva.Bane je zlo za Nis.Ogadijo je politiku gradjanima Nisa.Zato svi uz Novu .A njega ignorisati.Secikesa.

  • Komsije sve najgore o njemu. Ispalio ih je za zapisljenje.

    17:37 // 1. 7. 2019.

    Cair 52. Ako ti ga zao vodi ga kuci. A za kupivinu nisi upravu.On samo radi za licni interes.Cak je obmanuo i kumove, prijatelje iz stranke, komsije.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: