Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:28, 1. 7. 2019.

Bane Jovanović: Počinjem sa protestom kada krenu sa menjanjem ploča u centru Niša

Branislav Jovanović Podseća da je trg rekonstruisan 2012. godine; Foto: JV

Odbornik u niškoj Skupštini Branislav Jovanović kaže da će protestovati i eventualno sprečavati zamenu ploča na Trgu kralja Milana u centru Niša, zajedno sa članovima svoje Stranke slobode i pravde kada budu krenuli radovi na tome. Razlog za to je, kaže, nenamensko trošenje pare, jer su te ploče postavljane pre samo nekoliko godina.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Bruka i sramota

    10:19 // 1. 7. 2019.

    Bane, prvo si bio u SPO, pa svoja stranka, pa G 17, pa opet nova stranka. Mozda sam nesto preskocio. Kako te bre nije sramota da se bavis politikom i ostale koji ocigledno od politike i zivite?
    Sta je kvalitetno uradjeno dok si bio ti na celu direkcije? Da li ima jedna stvar da je uradjena kako treba? Idi pogledaj na sta lici novi stadion. Raspada se. Ko ce da odgovara za nenamensko trosenje para?

    • most

      11:12 // 1. 7. 2019.

      Bane graditej napravio cuveni brv-most

    • Nišlija

      11:40 // 1. 7. 2019.

      Ako već pričaš o stadionu, reci da se raspada zapadna tribina koja i nije rađena. Ovi su na vlasti 8 godina i tu jednu jedinu tribinu ne mogu rešiti

    • Saska

      14:20 // 1. 7. 2019.

      Ona bandera na sred ulice jos Brzi Brod krasi, usla je u top 10 budalastina bivse vlasti, doduse ovi zadnji su sve prevazisli po bahatosti, nestrucnosti i nepotizmu na svakom koraku.

  • Treba biti samo normalan

    11:20 // 1. 7. 2019.

    Centralni deo trga kod spomenika poplocan je granitom. Bekaton plocama deo trga koji vodi ka tvrdjavi. Sada kada bi se bugarski parking i most poplocali opet granitom na sta bi to licilo.Ruzno,sareno,vasarski.....Greska je napravljena 2012 kada se umesto da se poplocavanje trga nastavi istim materijalom granitom poplocao jeftinim bekaton plocama. Sada placamo Banetovu gresku iz 2012 godine.

    • vrandol

      19:14 // 3. 7. 2019.

      da li je bila greska? za njega?

  • Novosađanin

    12:17 // 1. 7. 2019.

    Roze behaton ploče. Najružniji trg. Najprljaviji grad.

  • Dusan

    10:26 // 1. 7. 2019.

    Sa rizikom da zvucim kao bot koj samo hvali ili pljuje, ne mogu da shvatim trenutnu opoziciju, ako tako moze da se nazove, koja se slepo lepi za svaku akciju ili potez ovih trenutnih. Trg je na primer jedna od retkih dobrih stvari koje rade (ako ga odrade valjano), imate milion drugih koje mozete da kritikujete, a ne samo dok je aktuelno buka i posle se stisa i predje na drugo.

    • Ivan

      11:14 // 1. 7. 2019.

      Neću te nazvati botom, verujem da nisi, ali si promašio celu poentu. Ovde se bacaju pare na razne radove koji su nepotrebni, a sve pod izgovorom renoviranja centra. Postoje stavke u tenderu koje su skroz legitimne, ali sigurno se neko ugradio u tender sa tim pločama, za šta Banana kaže da je potpuno nepotrebno menjati. A kakve će biti ugrađene, to je pa tek pitanje.

  • Ana

    08:57 // 1. 7. 2019.

    Ma ko si ti da blokiras radove.Pa to je dobro za nas a i za dobro nase dece.Bas lepo ce to sve da izgleda.Da sam na mestu policije,video bih ti....

    • Овца за шишање

      10:46 // 1. 7. 2019.

      Бих???!!!

    • Aleksandra

      10:46 // 1. 7. 2019.

      Ne kaže se "video BIH ti", nego "video BI ti"...
      Inače, ko ste Vi da pretite? Protest je legitimno pravo svakog...

    • kimi

      11:00 // 1. 7. 2019.

      mogla bi malo da obnovis gramatiku...."video BIH". hahaha

    • Vesna

      14:19 // 1. 7. 2019.

      Aleksandra slazem se apsolutno da je legitiman protest.Ali on ne moze da nas predstavlja.On je njihov 100%.Nama samo stetu pravi.Spletkari non stop.

    • cair52

      14:35 // 1. 7. 2019.

      sram vas bilo Vesna tog jadnog baneta su 2 meseca drzali u zatvoru. cime su ga kupili? covek ih rastura gde stigne

  • sandra

    13:37 // 1. 7. 2019.

    Ono ruglo od behaton ploca treba sto pre ukloniti.

  • Milan

    15:24 // 1. 7. 2019.

    Popločavanje glavnog trga u gradu nekoliko meseci pred izbore ne spada u "nenamensko" trošenje para,treba platiti izbornu kampanju.

  • Komsije sve najgore o njemu. Ispalio ih je za zapisljenje.

    17:37 // 1. 7. 2019.

    Cair 52. Ako ti ga zao vodi ga kuci. A za kupivinu nisi upravu.On samo radi za licni interes.Cak je obmanuo i kumove, prijatelje iz stranke, komsije.

  • Ekspreso

    23:43 // 1. 7. 2019.

    Au Bane nosi samo pandurske kosulje.Drma ga groznica pa ne skida sako.Jasmina kazi mu da promeni kosulju.Kazi Vesni da mu kupi majcu.

  • Zbunjena

    16:38 // 1. 7. 2019.

    Ne razumem Baneta sta prica. Niko ne menja granitne ploce ponovo istim granitnim plocama sto bi zaista bilo besmisleno i stetno.Menjaju se stare,ruzne,nekvalitetne behaton ploce (koje da je bilo pameti nikada tu nebi ni bile postavljenne jer se ne uklapaju u postojeci ambijent)novim kvalitetnijim granitnim plocama sto treba pozdraviti i podrzati jer je lepse a i ostali deo trga poplocan granitom.

  • Tivat

    17:27 // 1. 7. 2019.

    Sendvicari,smeta vam Banana,jer jedini vam zabija prst u oko(svaka cast i Nonicu)!Doslo naredjenje odozgo,kad ruse centar Beograda,mora i Nis,da se nesto stavi i u funkcionerske dzepove!

  • Cvece,Granit i Auto delivi. JKP Medijana.10%

    23:36 // 1. 7. 2019.

    Kakva on opozicoja.Miletu viri iz debelog creva.Bane je zlo za Nis.Ogadijo je politiku gradjanima Nisa.Zato svi uz Novu .A njega ignorisati.Secikesa.

  • I sta sad

    14:24 // 1. 7. 2019.

    Bane je 100% u pravu. Ali kao realni političar mora da zna koji je domet takvog protesta: smena Bulatovića?(teško, a doći će još gori SNS kadar) ili prevremeni izbori na lokalu? I ko će sa njime u protest? Nazovi opozicija? SzS se već sada ne pridružuje osim protokolarne podrške a ko će i iz SSP – možda Mlađa, Nadica. Inače svaka čast na aktivizmu, ne ćutanju i ne zabijanju glave u pesak.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: