Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 1. 9. 2022.

Bane Jovanović: Umesto akva-parka izgraditi i obnoviti hotele u Niškoj Banji

Branislav Jovanović Jovanović pita zašto se gradska vlast ne bavi krizom koju je za zimu najavio Vučić; foto: Koalicija "Niš, moj grad"

Izgradnju akva-parka na Loznom kalemu odbornik koalicije “Niš, moj grad” Branislav Jovanović opisuje kao pogrešnu investiciju. Smatra da je umesto toga trebalo izgraditi nove hotele u Niškoj Banji i forsirati zdravstveni turizam, kao i da je samo trebalo proširiti mali akva-park u kupališnom kompleksu “Čaira”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Deda

    09:18 // 1. 9. 2022.

    Nekad druga banja u Srbiji danas Avetinjska Banja, zapuštena, prljavština, đubre na sve strane, neosvetljena, pa i mi iz Niša je zaobilazimo.

  • Mrtva trka

    09:22 // 1. 9. 2022.

    Napravice akva park kad Ameri posalju ljude na Mesec.

    • Smuk II

      15:28 // 1. 9. 2022.

      @Mrtva trka : Znači ... će gi pošalju 1968.godine , prošlog veka ! "Znanje je snaga, znanje je moć - učite deco dan i noć" !
      Po kafići ... po ulicama "s' tranzistorom na uHu" , "ulica me odgajila a kafana dom mi bila" ... Ubišé me prejaki stihovi uličnih pJesnika i mojih edukativno-prosvetnih- professsora- nastavnika- učitelja i vaspitača tzv. RODITELJA !

  • da je akva park isplativa investicija u bilo bi privatnih investitora

    09:34 // 1. 9. 2022.

    katastrofalna po Niš gradonačelnica će slupati silne pare sugrađana u neki fušeraj koji neće dugo biti u funkciji, kao što nije ni fontana ispred njenog kabineta.
    Da je bilo mudrih glava banjski hoteli ne bi bili privatizovani po smešnim cenama, nego bi grad i država u investirali u banju i razvoj zdravstvenog turizma.
    Neophodna je promena izbornog sistema i direktan izbor gradonačelnika.

  • da gradonačelnica poseduje kapacitet za upravljanje gradom

    09:39 // 1. 9. 2022.

    potražila bi saradnika u nemačkom penzionom fondu i ponudila plac u banji na kome bi oni izgradili dom za svoje penzionere sa niskim penzijama, gde bi bile upošljene brojne nišlije.
    Pošto je njoj bitna investicija na kojoj može brzopotezno da se izvuče novac sugrađana koji pune gradsku kasu i da se deo prelije u njen privatni sef,onda je akva par sasvim logičan izbor.
    Direktan izbor gradonačelni

    • Luka

      13:09 // 1. 9. 2022.

      Ne bih da zvucim kao da je branim, ali da li zaista verujete da ona donosi bilo kakve odluke?

  • Дес - пот

    10:13 // 1. 9. 2022.

    Како оде у опозицију,тако му "страшне" идеје падају на памет, што за разлику од времена вршења власти није било, јер изгледа памет долази с годинама!

    • Luka

      13:07 // 1. 9. 2022.

      Ja bih rekao: pamet izgleda dolazi kada sidjes sa vlasti

  • Alex

    10:45 // 1. 9. 2022.

    Grad se raspada, ulice su gore u Nisu nego u Babusnici, oni grade nepotrebni akva park! Nedavno su mi bili neki prijatelji iz inostranstva( osim za kablove po banderama koji su kao da smo u Bangladesu) pitaju me zasto su ulice ovako oronule, prekrpljene, trotoari ako ih ima isto nikakvi. Neshvatljivo je da u samom centru grada imamo raspadnute ulice kao Generala Tranijea ili Davidova, Balkanska.

  • Robin Hud

    11:49 // 1. 9. 2022.

    Ako ga ikada izgradi verovatno cemo placati njegovo odrzavanje vise nego da se ponovo napravi, po ugledu na fontanu. Verovatno ce biti otvoren od Novembra do Maja, ali preko leta sigurno ne

  • zdenko

    11:59 // 1. 9. 2022.

    Bane je u pravu. To je jedini covek, koji je napravio Bulevare i Nis ucinio lepsim i privlacnijim za strane investitore. Pozdrav Banetu.

  • Gaga

    19:08 // 1. 9. 2022.

    A ko su formal I vlasnici?Mozda oni ne zele Ili nisu finansijski sposobni da ih obnove?Hoce da ih prodaju u vidjenom stadnju?

  • danija

    20:06 // 1. 9. 2022.

    Nis od urbanog grada doveli do kasabe. Konji po ulicama,rupe, zicana ograda,poceli da nam ogranicavaju slobodu kretanja. Pa to ni Milosevic nije radio

  • Pepe le.tv. Niš

    08:46 // 2. 9. 2022.

    Bane, lepo je to što daješ predloge, a dok si bio vlast nisi ništa učinio, a mogao si. Znači tvoje "predloge" narod je dobro razumeo pa te je oterao sa vlasti.

    • Torpedo

      21:28 // 2. 9. 2022.

      ... pa doveo najvece neradnike i naznalice u istoriji Nisa !

  • Boško

    09:23 // 2. 9. 2022.

    Aqua park je prevaziđeno.Sada kada svako mesto ima takvu vrstu bazena,ovo je samo nova pljačka nas građana..Gradonačelnica kaže da u Medoševcu ne može da se stavi asfalt u jednoj maloj ulici,jer nema para iako je sve pripremljeno za asfaltiranje,a 17 miliona eura za akva park može.Čak i predsednik Vučić je negativno komentarisao trošenje tih para.najveći akva park B.Topola 5 mil.
    eura.Ovo je krađ

  • Vojislav

    12:12 // 2. 9. 2022.

    Nis je veliki grad i potreban mu je jedan takav vodeni park.Niska Banja je devastirana i treba puno uloziti u hotele i dodatne tematske parkove ali joj nikako ne bi odgovarao vodeni park jer bi to poremetilo mir posetilaca banje koji su tu dosli prvo zbog zdravlja a posle i zbog odmora.Bolje je napraviti par manjih bazrna sa termalnom vodom.Vodeni park treba da privuce drugaciju vrstu turista.

  • Mića

    13:40 // 2. 9. 2022.

    Bane samo da ljudi prođu bulevarom Mašinsko naselje da vide kako si ti to uradio sve će im biti jasno.
    Isreno dokle god nam je takva opozicija iz praveka , neće se ništa promeniti.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: