Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:02, 13. 6. 2019.

Bane Jovanović planira da spreči radove na Trgu kralja Milana

bane Rešio da ne da rekonstrukciju Trga; foto: A. S.

Iako se još ne zna kada će zvanično početi radovi na rekonstrukciji Trga kralja Milana, odbornik “Niš, moj grad” Branislav Jovanović rekao je da će sa svojim kolegama stopirati radove, jer na tenderu nije prošla niška firma.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Rade

    14:20 // 13. 6. 2019.

    Dokle više cantar, samo centar, šta smo mi na Pantaleju, zaboravljeni, odbačeni, gazimo blato, imamo ime ulice (Gospodska?!) a ulice nigde!

    • Aca

      15:33 // 13. 6. 2019.

      Pa valjda prvo treba centar grada da se sredi pa onda Matejevac!

    • Tamara

      16:31 // 13. 6. 2019.

      Sa koje planine si ti sisao kad ne znas gde je PANTELEJ, a gde je Matejevac???

    • Dosadan si

      20:05 // 29. 6. 2019.

      Niko te nije terao da kupis stan u blato i sada kukas... Ostali bili budale sto placali skuplje na boljim lokacijama?
      Sine, koliko para toliko muzike. Slazem se ja da ti dobijes put, ali turisti nece obilaziti to ruglo od naselje u kome si ti kupio stan. Jel vidis na sta nam lici centar, posebno most?
      Bitno je samo tebi da bude lepo a grad sto treba da zivi od turizma ko ga sisa. Bruka.

  • Nišlija

    14:42 // 13. 6. 2019.

    Bravo ,Jovanoviću! Otpor tiraniji!

  • dux

    14:53 // 13. 6. 2019.

    Nemoj Bane molim te...ne zna se ko je luđi, ovi na vlasti ili ovi u opoziciji.

  • Mb

    15:13 // 13. 6. 2019.

    Ovaj covek nema pojma,on je vec u izbornoj kampanji.

    • Slavica

      16:26 // 13. 6. 2019.

      Ma zna. Coveku se svidja direkcija. Nece on Pozorizte, Muzej, Skc. On je pravnik i zna gradjevinu. Tu je kinta tako mu rekli u G17. Penzija ga kolje.

  • Mara

    15:16 // 13. 6. 2019.

    Samo štetu da pravi

  • Joca

    15:27 // 13. 6. 2019.

    Видели од Весића у БГ.Он раскопао град и направио хаос, па сада и ови хоће хаос у Нишу, да све живо блокирају и раскопају, а не знају да поправе.

  • Izmisljeni razlozi za protest

    15:40 // 13. 6. 2019.

    Kakva manipulacija Baneta Jovanovica ili neupucenost.Pre bi rekao da je ovo prvo. “Kika” jeste iz Nisa ali je u konzorcijumu sa jos desetak firmi koje su bas daleko od Nisa uglavnom iz zapadne Srbije. Drugo nije moguce da trg poplocavamo belim plocama koje je “Kika” dala kao uzorak jer je ostatak sadasnjeg trga poplocan crvenim plocama.”Kika” promasila temu sa belim plocama i trg bi nam bio saren.

  • Hocemo novi trg

    15:52 // 13. 6. 2019.

    Lepo je sto cemo ono ruglo od mosta poplocati i dobiti prelepi gradski trg.Bane vise ne zna kako da skrene na sebe paznju jer su ga svi zaboravili nego da opstruira uredjenje grada.Tender je ocigledno zakonito sproveden jer ga je preispitivala komisija za zastitu ponudjaca koja dosta cesto ponistava tendere. Bane nekada si gradio grad a sada iz licnih intresa opstruiras izgradnju naseg grada.Uzas!

    • Niksa gopro

      08:41 // 14. 6. 2019.

      Dragi čoveče, video si zakon, komisiju, znaš... a da li si video na šta će naš (tvoj i moj) trg da liči?!
      Zimi vetrometina strašna, a čim sunce sine i ploče upeku, niko tamo neće smeti da pomoli nos!

  • vmp

    15:59 // 13. 6. 2019.

    tako je bane! ne sme tender bez dela za tebe da prodje. 'tenderska penzija'... mrzim ove, al ne mogu da glasam za baneta, nikako.

    • Ouzo

      20:27 // 13. 6. 2019.

      Ne foliraj,volis ove a mrzis Baneta!

  • mrzim politiku

    16:10 // 13. 6. 2019.

    Sramota je da se s na ovakav nacin zaustavlja razvoj i izgradnja grada. Gledo sam simulaciju buduceg izgleda trga i zaista je nesto prelepo.Na jednoj od niskih televizija bile su prestavljene granitne ploce obe firme. Niska firma ponudila roze boje ploce a ova druga identicne ploce koje su sada na trgu.Da li Bane misli da je trebalo roze plocm poplocavati trg? Ovo je jos jedan auto gol Jovanovica.

  • Zika

    16:22 // 13. 6. 2019.

    Ne moj Bane molim te. Idi si u Grcku da se odmoris od nerad i od ispijanja kafe u kafici. Oladi glavu . Ce te udari suncanica.More bolje nes, ouzo,

  • Banetova demagogija

    16:23 // 13. 6. 2019.

    Kako covek moze nisko da padne i da sebe ovako ponizava. Pa kada je on vodio direkciju Ratko Mitrovic iz Beograda asfaltirao ulice u Nisu i gotove sve radove u gradu izvodile firme van Nisa a pa niko nije tada blokirao radove. Radove izvodi onaj ko pobedi na tenderu. Kika je izgubila na tenderu zalila se i opet izgubila i naravno da nije moguce da izvodi radove.Ovo je cista demagogija.

  • Bane oladi malo

    16:38 // 13. 6. 2019.

    Bane nisi originalan.Ovo je vec vidjeno.Puna ti usta Nisa a kopiras ove iz Beograda sto pokusavaju da blokiraju poplocavanje trga u Beogradu.Samo covek zaslepljen politikom moze da bude protiv da se glavni gradski trg ulepsa i poploca. Radove i u tvoje vreme i sada izvodi onaj ko pobedi na tenderu a ne koga bi mi zeleli.Osim toga Kika nije niska firma vec konzorcijum od 7-8 firmi iz cele Srbije.

  • zoran

    16:39 // 13. 6. 2019.

    Onomad kritikuje PS Nis jer je kupio najeftinije sa tendera od niske firme a sada obrnuo plocu.Zasto si protiv nekadasnjih prijatelja?Nis nije centar.

  • Medijanac

    17:09 // 13. 6. 2019.

    Bravo Bane, pravo u metu!

  • Bata

    17:11 // 13. 6. 2019.

    Dosta vise ajde u istoriju niko te ne slusa niti cita,sta si ti radio unazad ovih godina,ne lazi i ne zavlaci vise ovaj narod,cao dosta je bilo ti i Mile Ilic ,za vas je dosao kraj cao nema vise,ne pojavlj se vise se nigde dosta nam te je

  • Joca Durlanac

    17:21 // 13. 6. 2019.

    Puna podrška. Neka ih spreči s bananu! A onda neka dovede svoju firmu. Red je, utanjilo se, ostalo se bez pare.

  • Jovan

    17:28 // 13. 6. 2019.

    Na koga Banana aludira kad proziva nekog za Niskog Vesica.Gradjani mogu da steknu utisak da se radi o zameniku gradonacelnika.Trguje sa pojedincima.

  • Braca

    18:00 // 13. 6. 2019.

    Sta politika i nezajazljiva zelja za vlascu ucini od ovog coveka?! Sada je upravo pravo vreme za izvodjenje radova da trg Nisa bude mozda najlepsi u Srbiji ali avaj, Jovanovic bi to da spreci i sve to odlozi za sledecu godinu u nadi da ce on biti na vlasti i strpati po ko zna koji put pare u svoj dzep od namestanja tendera. Ne voli ovaj covek nista i nikog sem svog dzepa i licnog bogacenja. Jadno.

  • MilosNis

    01:37 // 14. 6. 2019.

    U firmi iz Lazarevca radi moj kolega sa GAFa Nis, i ta firma uopste nije za potcenjivanje, bave se rekonstrukcijom pruga i imaju dosta mehanizacije i strucnog kadra sto za Kika gradnju ne mozemo da kazemo. Ne sme cena biti jedni kiterijum, setite se koliko su se puta Nislije opekle sa MD GIT, pogledajte ulice na sta lice, Jovanovic kao ex dir, direkcije treba da snosi debelu odgovornost za to!

  • Pare s neba padaju

    09:30 // 14. 6. 2019.

    Kad zavrsi ista firma pod drugim nazivom i beogradske ulice prelazi i na Nis a za to vreme do 15.oktobra g-din Drobnjak treba da zavrsi most posle poplave i da ne vara ljude idu izbori.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: