Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:46, 4. 5. 2018.

Bane Jovanović traži vanredne lokalne izbore pod kontrolom EU

bane jovanović Ko je misteriozni treći čovek kojeg na scenu "uvodi" Bane Jovanović?; Foto: M. Z.

Nakon teatralnog obraćanja ministarke Zorane Mihajlović u kojoj ona kritikuje gradsku vlast, odbornik grupe “Niš, moj grad” Branislav Jovanović tvrdi da je Vlada Srbije spremila trećeg kandidata za novog gradonačelnika Niša. Zato ovaj opozicionar zahteva vanredne lokalne izbore, ali pod nadzorom Evropske unije i “drugih prijatelja Srbije”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • prof dr CVETKO prvi

    16:31 // 4. 5. 2018.

    Opet li će pravimo troškovi ? Ovaj "naš" narod - opet će si izglasa "čoveka za sve" - ali ne za nji' ! Kažu da mačići progledaju za 20 dana - Srbi ni za 200.godina !

  • Milutin M.

    18:31 // 4. 5. 2018.

    Naravno da se zna da je to načelnica nišavskog okruga. Pripremaju je za mesto gradonačelnika već duže vreme a i ona sama to radi.

  • Z. Jovanović - Medijana

    19:23 // 4. 5. 2018.

    Kada je i Banana našao da kritikuje, to je stvarno sramota za Grad. Kalkulacije sa D. Sotirovski ili sl. su još veći cirkus za SNS u Nišu.

    • Aperkat

      06:26 // 5. 5. 2018.

      Da ne bude sramota,uradi i kritikuj i ti!
      On se jedini oglasava,pogadja u centar,pa vam kao takav smeta.Ne valja vem gradska vlast,a Vucic vam dobar!

    • Milisav

      18:12 // 5. 5. 2018.

      "Aperkat" Čoveče, ma ne valjaju ni jedni ni drugi. Ni Prvi ni Zadnji. I ovi "Zadnji" nisu pobedili, što su zlatni, već što "Prvi" nisu bili dobri. I to je najčešće svuda, s tom razlikom, da se u bogatijim sredinama to lakše podnosi.

  • Pera

    21:20 // 4. 5. 2018.

    Svaka ti je na mestu, ali ne misliš valjda da će narod opet da glasa za tebe? Ili za demokrate? Dok se ne vrati glasanje za čoveka a ne za liste dirigovane iz Beograda menje glasačko mesto neće videti.

  • Aca

    21:32 // 4. 5. 2018.

    Bane nesto trazi? Uradio je taj zato smo i tu gde jesmo! Pa bi sad opet u fotelju. Zar stvarno misli da je narod tolika budala???

    • prof dr CVETKO Prvi

      23:47 // 4. 5. 2018.

      S' punim pravom misli !

    • Numancia

      06:31 // 5. 5. 2018.

      I budale imaju pravo na sendvic!

  • Pera

    23:50 // 4. 5. 2018.

    Prvo da se raspise referendum da li hocemo izbore, pa ako hocemo, onda novi izbori. Pre toga da se sprovedu unutarstranacki izbori. Nakon toga izbori za clanove birackih odbora. Pa kad svi ti izbori prodju onda da se izadje na nove izbore. Bojim se da ljudima ne dosade izbori. Svi traze izbore, a kad dodju izbori ni 50% ne izadje na izbore, a onda ovi koji izgube kazu da nisu izasli svi da biraju.

  • Dragan

    06:50 // 5. 5. 2018.

    U Nisu treba da se "dogodi" narod a ne povratak ove jadne devastirane opozicije koja je sama sebe upropastila. Banje Jovanovic, Simonovic, Zivkovic i njima slicni su ispricane price.Treba naci nekoga ko je nov, pametan, sposoban i kome licno bogacenje nije cilj. To treba da bude nestranacka licnost. U protivnom ovaj narodni bunt u Nisu, bice bez uspeha.

  • Kalca

    10:14 // 5. 5. 2018.

    Nista ti u svom zivotu nisi napravio. Slab djak, slab pravnik, slab privrednik. Sve cega si se dohvatio, upropastio si. Nista nisi stvorio, vec si samo TROSIO tudje pare. Odakle ti bogatstvo, ako smes kazi. Moyda bi sada bio pilot pa da letis. Kao arusofil hoces li MIGA.

  • Glasac

    11:40 // 5. 5. 2018.

    Zar mislis na krilima aerodroma da zauzmes fotelju grdno si se prevario jos nisu prosla secanja kada si harao gradom

  • Nenad

    02:05 // 6. 5. 2018.

    Evo ja mogu da budem kandidat? Mlad sam, tupAV sam, nisam mnogo pametan al to nisu ni ovi sto nas sad vode. Treba se zenim, pa mi treba posao za mene, zenu, suraka, svastiku, zeta, surnjaju, svasticica i ostalu rodbinu.Nama ne treba mnogo, samo da si sedimo u ubave mekacke fotelje i nista da ne radimo i da si primamo po neki dinar a ako nesto ispadne da maznemo nece mnogo, samo sve.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: