Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:17, 18. 12. 2018.

Barbara sa "Studija B" tema i odbornika niške Skupštine

skupština grada prekid Barbara unela pometnju; Foto: M. Z.

Autorka lažnog izveštaja sa nedavnog protesta građana u Beogradu i jedna od najpominjanijih ličnosti na društvenim mrežama zadnjih nedelja Barbara Životić, novinarka prorežimskog "Studija B", "umešala" se i u raspravu niških odbornika o budžetu. Dok je opozicionar Branislav Jovanović upadice i komentare vlasti ocenjivao opaskom "da čuje Barbaru", odbornica vlasti Dušica Davidović tražila je da se pominjanje Barbare osudi kao nasilje nad ženama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Igići iz Matevac

    18:28 // 18. 12. 2018.

    Bane zete naš, ne se sekiraj. Uzemo fakultet s našu Natu, pa će s tebe povrnemo i Niš. Na našu su zemlju i mi će gi komandiramo.

  • Aleksandra

    18:41 // 18. 12. 2018.

    Dušica Davidović... da li je uopšte bitno šta ta osoba govori? Ona je sebe samu degradirala i sad neka dušebrižnost za ženski rod je foliranje... a zar Barbari treba neka zaštita? Barbari treba edukacija, jer ona ne zna da reporeter treba da izveštava, i to objektivno, a ne da tračari o tome ko stoji iza protesta, kakve su namere i sl. Ona nije novinar, ona je tračara kojoj je urednik smestio.

    • Vlada

      21:03 // 18. 12. 2018.

      Zar ona nije bila u DS ili Gej17+? Ili beše obe? Ma ko će da popamti tolke preletace?

    • Jovo S.

      21:28 // 18. 12. 2018.

      Pitam se u kojoj stranci je sada gospodja Davidovic, opste je poznato da je bila u sve do sada poznate stranke ukljucujuci i Savez Komunista Srbije.

  • Овца за шишање

    20:26 // 18. 12. 2018.

    Чак и Милошевић је имао неко "достојанство" у обмањивању и манипулисању. Барбара је доказ неизлечиве оболелости данашњих властодржаца. Време данашње ће се изучавати у уџбеницима будућим и никада неће бити дат одговор на питање - како је један народ могао толико да посрне.

  • Petronije

    08:51 // 19. 12. 2018.

    Jeste nasilje nad ženama nešto što treba osuditi, ali je guranje žena u prve redove kao živi štit, a onda se pozivati na nasilje nad ženama je čist kukavilčuk. To je jedna od novih metoda sadašnje vlasti, guraju žene u prve redove da rade ono što oni ne bi smeli, a kada im se adekvatno odgovori, onda idu optužbe za nasilje nad ženama.

  • Sima strahota

    09:03 // 19. 12. 2018.

    Strašno!!!

  • nikola

    09:34 // 19. 12. 2018.

    Barbara, da li volela da si pametna?!

  • Слађана Здравковић

    09:53 // 19. 12. 2018.

    Рече Рајковић-господине Јовановићу, ја вас нисам вређао! Значи и сами признају да је дотична г.ђица увреда за новинарство!? Или ја то нисам добро схватила?

  • Sava

    11:20 // 19. 12. 2018.

    E ...jadan narode moj...Šta sve neće preko glave da nam predje.Preživećemo i ovu vlast.Oni sve bogatiji a mi sve siromašniji.Ali neka...Neka... Aleksandar makedonski kao i Sultan Sulejman, sahranjeni su sa rukama iznad zemlje, da svi vide kako sa ovoga, na onaj svet, ništa nisu mogli da ponesu.Tek toliko da se zna...

  • Verko

    11:41 // 19. 12. 2018.

    Ali crvena boja enterijera skuštine grada. Voleo bih da upoznam tog arhitektu ili projektanta.

  • Oooo Bane

    13:46 // 19. 12. 2018.

    Pročitajte tekst lljudi moji, šta "poštenjačina"Bane Jovanović kaže: uličnim rečnikom i primitivnim prozivkama proziva ženu koja nije prisutna. Pravi cirkus u Skupštini šta više reći o čoveku, i za to prima platu. A bio bi vlast da su ga hteli drugačije bi pričao.

  • Marko

    13:56 // 19. 12. 2018.

    Vlast brani novinarke ali samo one koje "ne klece"

  • vajs

    17:06 // 19. 12. 2018.

    A nova cena grejanja? To je tema za Skupstinu stanara...

  • antibot

    11:22 // 22. 12. 2018.

    "uvredio dostojanstvo Skupštine" cccc Kako to smesno zvuci iz usta takvih naprednih moralnih velicina.

  • dragan

    11:27 // 27. 12. 2018.

    Gospođo Davidović, po,injanje Barbare karakterišete kao "nasilje nad ženama". A nasilje nad celom nacijom koje je ta Vaša Barbara učinila svojim lažnim izveštavanjem mudro prećutkujete. Tipično ženski, kad nema argumenata udri u kuknjavu, plač i lelek... Opasulji se ženska glavo dok ne bude prekasno (ako već nije).

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: