Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:52, 25. 1. 2017.

| Politika

Preletačević i Prilepak: Niš ima Isusa Hrista u partijskom preletanju

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
beli-i-prilepak-B.R
Beli i Prilepak u studiju Južnih vesti; foto: B. R.

Popularni političari Ljubiša Preletačević Beli i Nebojša Prilepak, koji su široj javnosti postali poznati nakon osvajanja drugog mesta na lokalnim izborima u Mladenovcu, kažu da Niš ima Isusa Hrista u preletanju iz stranke u stranku, a to je, prema njihovom mišljenju, Miloš Stojković koji je u TV programu uživo iz SPS prešao u SNS.

Belog i Prilepka ljudi znaju po satiričnim komentarima srpske političke scene i parodiranju političkih govora koji su ih i uveli u mladenovačku Skupštinu i obezbedili im 12 odborničkih mesta.

Oni redovno komentarišu društveno-politička dešavanja i anomalije, a specijalnost su im prelasci iz stranke u stranku. Tako su nekadašnjeg funkcionera SPS Miloša Stojkovića, stavili na vrh svoje liste preletača.

A, bre čoveče, kod vas u Nišu onaj u sred emisije preleteo. To je legenda, to je čovek… kako da kažem...to je Isus Hrist u svetu preletanja. Treba da dobije neki spomenik u Nišu. Legenda od čoveka. Pozdravljam ga ovom prilikom - rekao je Prilepak.

Preletačević je vrlo brzo od ulaska u svet politike i osnivanja Pokreta “Sarmu prob’o nisi”, postao popularan u celoj Srbiji, a kako kaže, jednostavno je rođen za to.

Nema tu tajne. To je slučajnost i rođenje. Čovek se rodi za takve stvari. Kao što se naš premijer rodio da bude vođa, tako sam se i ja rodio da pokrenem ovaj pokret - kaže Beli.

Njegov stranački kolega i verni pratilac Prilepak, kaže da su oni jednostavno gledali druge političare “šta prodaju i kakve priče prolaze”.

Videli smo da ima tamo neki “Beograd na vodi”, razni Feketići, otvaraju se stalno neke fabrike i firme, da se radi jedna velika predstava i da to prolazi. I šta ćemo, to samo iskopiramo i guramo na lokalu i to prolazi. Ne treba da budeš pametan, imaš ti pametne ljude u Republici, kao što su premijer Aca, kao što je Toma i ovi ostali. Pa ovi školovani Siniša, onaj Mali, pa Nebojša. Mi smo ih samo iskopirali, nema filozofije - kaže Prilepak.

Kako kažu oni političarima ne veruju ništa, a tvrde da ni “političari sami sebi ne veruju”.


Subota na nadelju najbolji tajming za diplomiranje

beli-B.R Beli stigao ekspresno do diplome; foto: B. R.Ljubiša Preletačević Beli je nedavno putovao u Sjedinjene Američke Države na nekoliko dana i kako sam kaže, otuda se vratio sa fakultetskom diplomom. Na taj način je postavio rekord u brzini diplomiranja među srpskim političarima.

Ja sam od malih nogu bio brz. Na 100 m sam trčao 9,5 s i bio sam omladinski prvak Jugoslavije. I sad sam za 2,5 dana diplomirao. Bila propitivanja, ja sam u avionu naučio 2 ili 3 pitanja. otišao tamo uzeo diplomu i vratio se kao doktor - kaže Beli.

Pošto su mnogi poznatiji političari u Srbiji diplomirali u nedelju, Beli kaže da je najbolji period za to subota na nedelju.

Subota na nedelju, u jedan ujutru. Gluvo doba. Nema nedeljom žive duše i tada je najbolje za sve - priča Beli.

Ko ima veći uticaj na medije Beli ili Jeremić i Janković, kako se danas baviti politikom, zašto nam je dosta afere “Voz”, čime Beli pere belo odelo i koliko građani shvataju parodiju i satiru pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Beli i Prilepak u emsiji "15 minuta"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    15:32 // 26. 1. 2017.

    A didulidudidudeeeee ej bre Nislije kude ste?

  • идеја

    11:43 // 26. 1. 2017.

    Што се не кандидује за председника, верујем да би догурао далеко.

  • Ostanite par dana

    14:34 // 25. 1. 2017.

    takvih imamo prs i pleva, a u drugim sferama smo udarnici, proverite

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: