Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:01, 20. 11. 2013.

| Politika

Bilbordi u Leskovcu sa likom Aleksandra Vučića

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, JUgmedia.info
vucic-bilbord.jpg
POčasni građanin na bilbordu, foto: Jugmedia.info

Vicepremijer Srbije Aleksandar Vučić nedavno je proglašen za počasnog građanina Leskovca, a sada su o tome bilbordima obavešteni svi građani Leskovca.

Bilbordi sa Vučićevim likom nalaze se na Bulevaru oslobođenja, a u kabinetu gradonačelnika Leskovca kažu da je reč o donaciji. Pored Vučićeve slike na bilbordu piše “Aleksandar Vučić počasni građanin Leskovca”.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je nagradu Grada Leskovca primio 11. oktobra.


Zalepljeni baš pred izbore

U nedelju 24. novembra, u Leskovcu se održavaju izbori za mesne kancelarije, a gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović još ranije je najavio da će lista SNS-a za ove izbore nositi ime Aleksandra Vučića.

Za Ivana Grujića iz leskovačkog “Edukacionog centra” je upravo ta činjenica, kao i lepljenje bilborda sa Vučićevim likom, znak da je neophodna reforma izbornog sistema i da se građani dovode u zabludu.

- Vi ne vidite ljude za koje glasate, vidite samo listu i to ostavlja mogućnost da se izaberu politički poslušnici, a ne ljudi koji će da rešavaju probleme građana. Svima je jasno da Aleksandar Vučić nema nikakve veze sa izborom Saveta mesnih kancelarija u Leskovcu. Korišćenje njegovog imena ne ide u prilog njemu, a nije ni u interesu građana - kaže Grujić.

grujić Grujić: "Glasati za ljude, a ne za stranku"Ovaj predstavnik civilnog sektora naglašava da je isti slučaj bio i na lokalnim izborima u Voždovcu kada su bilbordi bili izlepljeni liderom Demokratske stranke Draganom Đilasom, a ne nekim od kandidatom sa lokala.

- To je i jedan od načina da se pokriju loši kadrovi i da se pravi sistem u kojem mogu da napreduju samo oni koji slušaju šefa - zaključio je Grujić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Branislava

    17:48 // 23. 11. 2013.

    Strašno poražavajuće

  • Branislav Petrović

    11:58 // 21. 11. 2013.

    Pošto sam juče bio cenzurisan danas ću biti malo finiji.
    Leskovčani svaka vam čast na bilboderu.Juče Sloba danas Vučko a sutra...?Uvek ste bili prvi kada treba nekome da se...beeeep.

    • Real Sa Nisave

      15:46 // 22. 11. 2013.

      Vi ste jedini pandur kome udaramo plus.

  • Двери Ниша

    10:47 // 21. 11. 2013.

    Господар Вучић - решава проблеме и у вашој месној заједници! Српски политиканти једноставно воле жвалаве супер-хероје које ће већ колико сутра да провлаче кроз блато.Патогено и нажалост, делотворно.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: