Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:19, 1. 4. 2016.

| Politika

Bivša novinarka kandidatkinja za predsednicu Opštine Medijana

Autor:B. J.Izvor:Južne vesti
levica-radulovic
Sašek Radulović prva na listi; foto: JV

Nekadašnja autorka emisije iz kulture Niške televizije mogla bi da postane prva predsednica Gradske opštine Medijana. Olivera Sašek Radulović je nosilac liste “Levica Srbije - Medijana za sve nas”. Na listi kandidata za odbornike je i Miodrag Stanković dečji neuropsihijatar.

Za predsednicu najveće niške opštine “Levica” je odlučila da kandiduje medijsku radnicu koja se nikada nije bavila politikom. Olivera Sašek Radulović smatra da se njena prednost ogleda upravo u tome i obećava da će joj “Levica” biti i ostati prva i jedina partijska opcija.

Ovo smatram ogromnim teretom, a onda i ogromnom odgovornošću. Ovo je moje prvo uključenje u politiku i želim svojim primerom da pokažem da “Levica Srbije” to može i da nam treba puno takvih ljudi, jer jedino zajedno možemo da promenimo nešto u ovom gradu - kaže Sašek Radulović.

“Levica Srbije” će se, objašnjava Sašek Radulović, pre svega zalagati za timski rad i stvaranje društva koje će pružiti jednake šanse svima.

Nema velikih reči ni obećanja. Glavni resurs ove opštine su ljudi i kada oni počnu sami da se udružuju da bi stavili do znanja da javna preduzeća ne funkcionišu ili da komunalne službe ne obavljaju dobro svoj posao to znači da je ovaj grad u velikim problemima. Mi ćemo biti okrenuti pre svega potrebama građana - kaže Sašek Radulović.

levica-predaja Predaja liste; foto: JVOlivera Sašek Radulović, po obrazovanju diplomirani sociolog, do privatizacije Niške televizije bila je poznata po svojoj emisiji iz kulture “Iz drugog ugla”. U ovom nekada javnom preduzeću radila je od osnivanja 1996. godine. Što se tiče, novinarskog posla, trenutno je, kako kaže, na pauzi dok se ne završe izbori.


Kandidat za gradonačelnika i na opštinskoj listi

Nakon što su Gradska i opštinska izborna komisija proglasile dve liste “Levice Srbije”, “Miša Jović - Niš za sve nas” na broju 6 i “Slaviša Dinić - Pantelej za sve nas” na broju 7, u toku jučerašnjeg dana predate su još tri.

Nosilac liste na Paliluli je vanstranačka ličnost Momčilo Petković, a na Crvenom Krstu Srđan Stojanović, nekadašnji član G17, a potom i Demokratske stranke. Interesantno je da se kandidat za gradonačelnika Miša Jović nalazi na drugom mestu kao potencijalni odbornik u Medijani. Za koji dan biće predata lista i u Niškoj Banji.

Inače, “Levica Srbije” u Nišu izlazi sa dvotrećinskom listom, dok će po opštinama imati po petnaestak kandidata. To objašnjavaju nedostatkom vremena, ljudskih resursa, ali i ograničenim  budžetom za predizborne aktivnosti.

Niškim levičarima podršku su dali i Pokret za preokret, Socijaldemokratska unija, Novo udruženje penzionera NUPS i Ekonomski pokret Branka Dragaša.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoran Nestorovic

    23:22 // 27. 5. 2016.

    SAMO DA KAZEM,jedna je od uzrecica cenjene novinarke.Nadam se da ce nekako isplivati i snaci se!

  • timotije djuric

    11:32 // 3. 4. 2016.

    Uzmes neku inferiornu licnost i isturis je napred da prima udarce a ti iz senke upravljas kao carobnjak iz oza. Super, radis sta hoces i nikad nisi kriv, nemas odgovornost. Ona je kriva i nju psuju i prozivaju. Ako ti se suprotstavi zamenis je i uzmes drugu.

  • Ruzvelt

    18:07 // 1. 4. 2016.

    U kućicu Olja

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: