Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 26. 1. 2021.

| Politika

Bivša predsednica Opštine Svrljig u kabinetu ministra Tončeva

Autor:A. StankovIzvor:Južne vesti
J Trifunovic Svrljig foto A Kostić
Iz Svrljiga u kabinet ministra Tončeva; foto: A. Kostić

Nekada predsednica Opštine Svrljig Jelena Trifunović od nedavno je u kabinetu ministra bez portfelja Novice Tončeva. Na kojoj poziciji i šta će tačno raditi, ne želi da kaže već upućuje na PR službu Ministarstva u kojoj na pitanja novinara nisu odgovorili. U svoj radni dnevnik već je ubeležila jednu posetu - kao predstavnica Ministarstva obišla je Medveđu.

Posle Branislava Kačara još jedan političar, ovog puta političarka sa juga, postala je deo kabineta ministra Tončeva.

Trifunovićeva je prethodne 4 godine provela na čelu Opštine Svrljig kao funkcionerka Ujedinjene seljačke stranke. Nakon poslednjih izbora vlast su formirali USS i SNS, a stranka iz koje dolazi Trifunovićeva dala je novog predsednika Opštine - Miroslava Markovića.

Spekulisalo se da će ona karijeru nastaviti u niškom JKP Naissus, što je ona demantovala i ubrzo posle toga postala deo kabineta Novice Tončeva.

Na kojoj poziciji i šta će konkretno raditi, kao i da li će joj radno mesto biti u Beogradu, Nišu, Svrljigu ili Surdulici nije htela da kaže.

Morate to da pitate portparola i PR službu. Ne mogu da Vam dajem nikakve informacije - izričita je bila Trifunovićeva.

Pitanja su PR službi ministartsva poslata još pre nekoliko dana, a i pored usmenog obećanja da će na njih odgovoriti, to se nije desilo.

J.Trifunović Medveća foto OM Prva poseta Medveđi; foto: Opština Trifunovićeva je već predstavljala Ministarstvo i to u Medveđi. Opštinu je posetila, kako piše u zvaničnom saopštenju, kao predstavnica kabineta ministra bez portfelja.

Svaka opština ima svoj jedinstven potencijal koji pravilnim usmeravanjem i vođenjem može biti glavni nosilac rasta i razvoja. Zato je važno ljude pokrenuti, pronaći sredstva za finansiranje projekata i stvoriti okolnosti u kojoj svaka opština može kontinuirano da radi u korist svojih građana a naš kabinet će aktivno raditi na stvaranju takvih prilika” - istakla je predstavnica kabineta ministra bez portfelja, a prenosi Opština.

Podsetimo, Trifunovićeva je bila na čelu Svrljiga punih 6 godina. Pre toga je bila predsednica lokalnog parlamenta.

Po struci je diplomirani pravnik, a detaljniju biografiju pročitajte u rubrici “Ko je ko?”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bilja đurinac 2

    15:27 // 27. 1. 2021.

    Za šta je nagrađena? Za devastaciju opštine Svrljig, siromaštvo seljaka, propadanje sela, što ljudi nemaju vodu za piće i ličnu higijenu?! Spasio se onda JKP Naisus, unapredila bi niški vodovod kao što je i Svrljig unapredila, a sad će i Medveđu i ceo jug Srbije. I Svrljig se spasio, a ostalima neka je Bog na pomoći.

  • Bilja đurinac

    15:05 // 27. 1. 2021.

    Ako ne zna radno mesto, da li zna kolika joj je plata? A ako je išla u osnovnu školu valjda zna da pročita radno mesto na vrata kancelarije? Ako uopšte ume da čita i ako zna gde joj je kancelarija. Često je i u Svrljig zaboravljala gde joj je radno mesto pa se Svrljižani pitaju za šta je nagrađena mestom u ministarstvu?! Za devastaciju opštine Svrljig, siromaštvo seljaka, propadanje sela, što ljud

  • petar

    09:43 // 27. 1. 2021.

    očekivano..dugogodišnja prijateljica gosn Tončeva...opšte poznato.

    • Aca

      10:23 // 27. 1. 2021.

      Iskreno nisam znao za to, bas sam se pitao kako i zasto

    • Oblak

      22:39 // 27. 1. 2021.

      Svoj svojega i u mraku napipa.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: