Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:37, 12. 5. 2019.

Bivši doljevački odbornik osnovao novi pokret u Nišu

Nenad NPS Ne žele sa SNS koalicijom, ali ni sa opozicijom; foto: Narodni pokret Srbije

Nekadašnji odbornik Dveri u doljevačkoj Skupštini Nenad Stojiljković, koji je prošle godine "naterao" dugogodišnjeg predsednika Opštine Gorana Ljubića Međarca da podnese ostavku i proveri izbornu volju građana, formirao je Narodni pokret Srbije u Nišu. Cilj je, kaže, da budu treća opcija građanima i promene katastrofalno stanje u kome se Srbija nalazi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Stranka zdravog razuma

    11:48 // 12. 5. 2019.

    Pogledajte slike i sve je jasno.

    • Zdravko Zdravic

      13:29 // 12. 5. 2019.

      Upravo tako

  • Nis mladim ne korumpiranim!!!Sa DS i Novom Strankom Moze se u Evropu i Svet.

    12:45 // 12. 5. 2019.

    Pa jeste li procitali sta je reko Pajtic ? Pozvao je svoje stare kolege da penzija ne boli. Da je doslo vreme Bez Domazeta, Baneta.Mileta.Lopovluk ne

  • Nezaposleni Pukovčanin-raseljen u Niš

    13:22 // 12. 5. 2019.

    Gde se ovi nalaze.Pa ovo bogato na astal I kako da se uclanim.Bar ima nesto da se pojede I popije kod ovog gospodina.LEPO MI JE OVO VIDETI ,,,još jedem peraške od Vaskrs ali ovo je super.A možda se i izborim za neku poziciju kasnije u direkciju za prevoz.

  • Doktorka Milka

    13:33 // 12. 5. 2019.

    Za početak, da li će novooformljeni Narodni pokret Srbije, uskoro uspeti u Nišu da sazna ko je 31. januara 2019. godine sedeo za volanom vozila koje je prekomernom brzinom usmrtilo ženu na naplatnoj rampi Doljevac.

  • dragoljub stamenković

    15:07 // 12. 5. 2019.

    A i nije mnogo menjao Stranke...
    pet,šest,sedam ...

  • MilanAleksinac

    15:20 // 12. 5. 2019.

    Čovek kog ni Međarci nisu mogli da kupe, niti uplaše svim sredstvima. Čovek koji nije poslišao vrh SNSa da primi Doljevačke močnike na čelu sa Međarcem i sa njim bude u vlasti već napustio SNS i otišao u opoziciju. Čovek koji nije hteo u SZS jer su isti. Mnogi će reći budala, a da li je??? Ne, već neko ko poštuje i ima sisteme vrednosti kojih je danas sve manje u Srbiji. Čovek za poštovanje. BRAVO

    • Juznjak

      21:45 // 12. 5. 2019.

      Jedini sistem pobede je da ovi odu, a da se oni ne vrate dosta nam je sve istih faca u zadnjih 30 godina samo mladi posteni pravo obrazovanih mogu nas izvuci iz ove ucmalosti, a ne ovi sa laznim, kupljenim i plagiranim diplomama, narode uzmi sudbinu u svoje ruke i svako ko je i malo ukljan odstranite ga.

    • ORLJANE-Miki kikiriki

      23:19 // 12. 5. 2019.

      Pa nije on kao lik koji vodi FK Pukovac I klub mu ispada iz Srpske lige a on samo žmirka sa oči i prodade se samo da bude u FSRiS a loptu nikad nije šutnuo.Ali polako sve dođe i prođe.

    • Dejan Profa

      18:11 // 13. 5. 2019.

      Milan Aleksinac apsolutno se slažem sa svim što si napisao. Nadam se da će barem u Nišu moći da pokrene priču stvaranje treće opcije.

  • pirke

    16:11 // 12. 5. 2019.

    Je l' sam sastavio zastavu ili mu je neko pomogao u fotošopu?

  • Stavra

    16:31 // 12. 5. 2019.

    Dokle podele Sveti Vasilije Ostroški? Dokle će mo se deliti, omeđavati, pljuvati, fašistima druge nazivati, raspamećivati a sve u "interesu i na dobrobit Srbije"? Ima li kraja nebulozama, Sveti Vasilije? Može li Srbija da iznedri Spasitelja, koji će manje pričati, a više raditi, koji će poštovati narod svoj, jednako kao sebe i porodicu svoju?

  • Miki

    23:50 // 12. 5. 2019.

    Šešelj br. 2.

  • IgorKapaDole

    01:26 // 13. 5. 2019.

    Samo mogu da iskažem poštovanje prema ovom čoveku. Neko ko je opstao u borbi sa takvim aždajama koji su danas najmoćniji na jugu Srbije zaslužuje to. Ova vlast se ne plaši opozicije kao što je niška, već ako se više njih njemu sličnih pojave, ne može ih uplašiti, kupiti, a nema čime uceniti. Nadam se da će njegove ideje u okupljanju hrabrih i odlučnih snaga uspeti ne samo u Nišu već i mnogo šire.

  • Sv.Sava

    09:20 // 13. 5. 2019.

    Ta promena ce malo da potraje, jer kineski jezik nije lak.

  • DejanProfa

    18:04 // 13. 5. 2019.

    Raspitao sam se malo o Nenadu Stojiljkoviću (kobra), čuo sam i lošie i lepe priče. Loše sam čuo uglavnom od nekih nazovi političara, onih koji nemaju ni u promilima hrabrosti ni dostojanstva kao ovaj čovek i kao da imaju kompleks pred njim. Lepe stvari o njemu čuo sam uglavnom od običnih ljudi. Sva podrška Nenadu i negovim idejama, makar u Nišu i okolini a ako bog da i šire.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: