Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:16, 18. 10. 2012.

| Politika

Blace: otkaz zbog politike?

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
OTKAZ-zBog-politike.jpg
Vladica Miletić sa rešenjem o otkazu

Vladica Miletić (32) inkasant i bivši direktor Javnog sportsko-turističkog trgovinskog centra „Nirvana“ iz Blaca smatra da je, zbog otkaza koji je dobio, žrtva političkog progona.

On kaže da je ključni momenat za njegov otkaz bio to što je izrazio pobunu jer jedino Zukorlićevi čuvari kutija tokom izbora nisu dobili naknadu.

- Još je veći problem lokalne vlasti je to što sam vlasnik privatne firme i to što sam oborio šest tendera koje je raspisala lokalna samouprava, zbog čega je na ime sudskih troškova morala da plati mojoj firmi oko 150.000 dinara - objašnajva Miletić, napominjući da je član DS.

On najavljuje žalbu inspekciji rada jer smatra da je neosnovano dobio otkaz.

Direktor centra „Nirvana“ Darko Kuzmanović objašnjava da nema reči o političkom progonu, već da je u pitanju nepoštovanje radnih prava.

- Miletić je, na žalost, radnik koji nije poštovao radnu disciplinu ni zakon o radu, a otkaz je usledio zbog niza prekršaja koje je učinio vezano za rad u ustanovi, a koji su suprotni zakonu o radu, ugovoru o zaposlenim i pravilniku o disciplinksoj i materijalnoj odgovornosti zaposlenih – kaže Kuzmanović.

Kuzmanović dodaje da je jedan od razloga za otkaz bio to što nije predavao pazar koji je prikupljao kao inkasant na blagajni preduzeća.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: