Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:14, 13. 11. 2021.

| Politika

Borko Stefanović: Oni hoće da Vranjanci budu srećni sa 30.000 dinara i zadovoljni sa mizerijom

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Stranka slobode i pravde
Borko Stefanović i Marinika Tepić danas posetili Vranje; foto: FB SSP

Da se pet posto ljudi okupljenih oko vrha Srpske napredne stranke enormno obogatilo, kao i da će Zakon o poreklu imovine koji će doneti Stranka slobode i pravde utvrditi odakle im višak, rekao je zamenik predsednika SSP Borko Stefanović danas u Vranju. Poručio je i da država mora da se uredi tako da nikada nijednom investitoru ne daje desetine hiljada evra po radnom mestu, a da se onda taj investitor pokupi i ode kao što se nedavno desilo sa vranjskim Geoksom.

Kako je precizirao, oko 1.200 bivših radnika Geoksa ne zna gde će sutra raditi i kako da prehrani svoju porodicu, a za to krivi je predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Čovek koji je obećavao danas pere ruke od toga i obećava novih 120 mesta u Teklasu u Vladičinom Hanu. Spali smo na to da se nadamo i molimo da 10% zaposlenih sutra može u Hanu da radi i to za mizerne plate. Njihova ideologija, njihova filozofija je filozofija siromaštva. Oni hoće da Vranjanci budu srećni sa 30.000 dinara i zadovoljni sa mizerijom. Nećemo dozvoliti da Vranje bude dolina gladi već industrijski grad kakav mora biti - rekao je Stefanović.

Stefanović je najavio da će se opozicija zalagati za drugačije mogućnosti, poput domaće privrede, domaćih ulaganja, da lopovi odgovaraju po zakonu i da se utvrdi odakle im imovina.

Vranje nije zaslužilo ovako bahatu vlast, Vranje nije zaslužilo ni da Jumko ni da Simpo budu na ivici propasti sa platama koje su minilanac. Mi ćemo uraditi potpuno drugu stvar. Domaća privreda, domaća ulaganja, lopovi u zatvor, odgovaraće po zakonu, utvrđivaćemo odakle im imovina i to je mogućnost koju donosimo. A kako ćemo doći do toga? Svi zajedno, bez ikakvih razlika među nama. ako idemo na izbore idemo zajedno. Ovde u Vranju poručujemo: Sloga biće poraz vragu! - poručio je Stefanović.

Da je želja opozicije da svi budu jednaki i da članska karta ne bude ulaznica da deca ostanu u zemlju, kao i da će jednog dana svi koji su umešani u afere odgovarati, rekla je potpredsednica SSP Marinika Tepić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vladan Mitrovic

    21:10 // 15. 11. 2021.

    Kojim i kakvim autom ste doputovali u Vranje??? Da nije BMW X6???

  • E Borko Borko znamo te dobro

    19:25 // 14. 11. 2021.

    Borko druže ne ljigavi više suvise te dobro znamo!Bolje napravi zdravu i jaku opoziciju pa da se svi pridruzimo i zaboravimo proslost!

  • realan

    13:22 // 14. 11. 2021.

    Krajnja je vreme da prestanete da kritikujete one stvari koje ste i vi radili kada ste bili vlast. Kako ne shvatate da tako iritirate i odbijate ljude jer se osecaju kao da ih pravite budalama. Pa i u vase vreme plate u Vranju su bile ocajne i bilo je toliko nezaposlenih. Imate mnogo toga sto ne valja da kritikujete i sto su produkti ove vlasti a vi kritikujete sve ono sto ste i vi nekada radili.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: