Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:13, 4. 5. 2011.

| Politika

Boško Ničić: isključiti Reformiste iz URS

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Boško Ničić, arhivska fotografija

ZAJEČAR, NIŠ - Boško Ničić, predsednik Pokreta "Živim za Krajinu" i član Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije, najavio da će zatražiti da niška Reformistička stranka bude isključena iz ove koalicije.

Ničić je prilično oštro reagovao nakon incidenta koji se dogodio krajem prošle nedelje na sastanku URS u Nišu, čiji je glavni akter bio lider Reformista Aleksandar Višnjić.

- Ja ću, kada budem dobio kompletan izveštaj šta se dešavalo na tom sastanku, kad porazgovaram sa Banetom Jovanovićem, koji je zadužen ispred URSa za Niš, na prvom sastanku Predsedništva zatražiti da ga isključe - izjavio je Ničić za Južne vesti.

Komentarišući Višnjićevo protivljenje da zamenik šefa odborničke grupe URS u Skupštini grada Niša bude Nenad Stanković, jedan od lidera Niške regije, koalicionog partnera Pokreta "Živim za Krajinu", Ničić je ocenio da tu treba uzeti u obzir i to ko ima koliko odbornika.

- Neko ko ima šest odbornika da ne bude zamenik šefa odborničke grupe, nego on (Višnjić prim. aut) koji nema nijednog? - prokomentarisao je Ničić.

Ničić kaže da ne krije da je od početka bio protiv ulaska Reformističke stranke u Ujedinjene regione Srbije i da je koalicione partnere "upozoravao na njegovo ponašanje".

- Ta njegova prepotentnost i budalaštine nama u URS ne trebaju. Mi se nismo tamo skupili da se nadmećemo titulama i diplomama, nego da odradimo jedan posao, da stvorimo regione - kaže Ničić.

Aleksandar Višnjić, predsednik Reformističke stranke, nije želeo da komentariše izjave Boška Ničića.

Sukob je nastao nakon sastanka rukovodstva partija koje u Nišu čine Ujedinjene regione Srbije, o čemu možete pročitati u tekstu "Višnjić napao G17 i Nišku regiju".

Ujedinjene regione Srbije u Nišu čine G17 plus, Narodna stranka, Niška regija, a od pre 20tak dana i Reformistička stranka, čije je sedište u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Drakce

    01:10 // 9. 2. 2012.

    Boško Ničić Saša Mirković je čist BLEF ,izgubili konpas pa neznaju spas gde da traže u ujedinjene regione ili pokret radnika i seljaka (davljenik se za slamku hvata) ali neko mora i da robija jer novi ljudi dolaze čisti ,iskreni, oni samo Srbiju imaju i ne žele da je založe već da je očuvaju,ojačaju i vtate njeno dostojanstvo.

  • gagana

    17:12 // 11. 5. 2011.

    Aleksandar Visnjic je sposoban, obrazovan, izuzetno inteligentan i nadasve dobar covek. Preposten je i za ideju i cilj spreman je na neprekidnu borbu.Visnju mozete da volite ili ne, ali zapamti te on je jedini politicar u Nisu koji zeli da ucini nesto za Nis... jedini sa cistim namerama, bez cilja da pokrade sve sto je preostalo..... Ne garantujem i ne tvrdim da su takvi i ostali clanovi Reformosticke stranke, ali za Visnju garantujem da je nesto najbolje sto Nis ima.

  • Joca Niski

    12:58 // 8. 5. 2011.

    Odgovor za nepismenog, sujetnog i ljubomornog " Vladu" .
    Ocigledno da nikad u zivotu nisi imao cast da upoznas Aleksandra Visnjica, jer da jesi Znao bi da ni u osnovnoj ni u srednjoj skoli nije bilo pametnijeg i boljeg ucenika. Po tebi svako ko ima uspesnog oca po automatizmu se "vuce " na oceva pleca. To pokazuje koliko si ti i tebi slicni sitan i iskompleksiran lik. Procitaj doktorat Aleksandra Visnjica pa posle pricaj gluposti koliko ti je volja. VISNJO NAPRED, KO TE POZNAJE PONOSI SE TOBOM.

    • Rade Milosevic

      10:54 // 12. 12. 2011.

      A jel se taj doktorat jede ili se maže na hleb. Šta je za Niš uradio dosad, mislim na narod u Nišu. Objasni, prosvetli me pa ću da se složim sa tobaom. Ima Srbija doktora nauka koliko hoćeš ali su beskorisni. Koliko je aplikacija, naučnih studija napisao "Aca" gde i kada su publikovani. Po tome se cene "doktori"

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: