Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:01, 25. 12. 2017.

| Politika

Boško Obradović: Niš je epicentar obračuna klanova unutar SNS

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti

Obradović u studiju "Južnih vesti"

Serija zapaljenih automobila u Nišu je jedan od najvećih političko-bezbednosnih skandala u Srbiji, tvrdi predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović. Kako objašnjava ovaj opozicioni lider, politička pozadina svega je međusobni kriminalni rat unutar SNS, čije žrtve su svi, a najviše Niš.

Nakon mesec i po dana “vruće političke zime” i 8 zapaljenih automobila, Niš sve više postaje nacionalna političko-bezbednosna tema. Jedan od najoštrijih kritičara vlasti, Boško Obradović, Srpsku naprednu stranku naziva “političkom mafijom”.

Naprednjaci se više ne obračunavaju samo sa svojim političkim protivnicima i novinarima, nego su sada krenuli u obračun unutar sebe. Mi još ne znamo ko diže automobile u Nišu, što je veliki propust bezbednosnih službi. U svim gradovima i opštinama postoje klanovi unutar SNS, ali je sve eskaliralo u Nišu - kaže Obradović.

Pored kritike niških političkih i bezbednosnih struktura, Obradović strelicu svojih optužbi usmerava i na komšiluk Niša - u Doljevac.

Predsednik opštine Doljevac (Goran Ljubić Međarac, prim.aut.) je u više navrata bio predmet istraga i hapšenja, a onda je učlanjen u Srpsku naprednu stranku i svi sudovi su zaboravili na njegovu prethodnu biografiju. Kao da SNS služi za pranje biografija različitih kriminalaca i što si veći kriminalac, to si više dobrodošao u redove Srpske napredne stranke - rekao je Obradović.

Političku mafiju Obradović definiše kao konglomerat korumpiranih policajaca, sudija i tužilaca koji drže istrage u fiokama, a korumpirani politički vrh daje zaštitu i “aminuje” takav sistem. Kao jedno od rešenja predlaže i donošenje zakona o poreklu imovine, o kojem su govorile sve stranke u zadnjih 17 godina.

Više o stavovima Boška Obradovića o doljevačkom akva - parku, o Srpsko - ruskom humanitarnom centru, o bojkotu izbora i Skupštine, o gađanju Martinovića mišem u parlamentu, o sličnosti i razlikama sa Šešeljem, optužbama da je fašista i “ljotičevac”, o saradnji sa Pokretom “Dosta je bilo”, ali i o čačanskom i južnjačkom govoru, pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • 9999

    03:12 // 26. 12. 2017.

    Sta nije istina sto je Bosko rekao?

    • sozontije

      10:50 // 26. 12. 2017.

      Sve je istina,a ova dva minusa naprednjacka,neka odgovore.

  • veronika ocaj

    21:35 // 25. 12. 2017.

    pa i nis da je za nesto epicentar

  • Милан

    19:27 // 25. 12. 2017.

    Браво Бошко, једноставно си казао оно што је данас истина у Нишу, у Србији.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: