Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:13, 28. 2. 2014.

| Politika

Boško Ristić zamenik Dušana Petrovića

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
ristić
Boško Ristić zamenik predsednika ZZS, arhivska fotografija

Nekadašnji visoki funkcioner Demokratske stranke iz Niša postavljen je za zamenika predsednika novoformirane stranke Zajedno za Srbiju.

Odluka je, kako je pojasnio predsednik ZZS Dušan Petrović, doneta u skladu sa Statutom stranke.

- Imenovao sam Boška Ristića za svog zamenika, Zorana Petrova iz Dimitrovgrada za koordinatora za jugoistočnu Srbiju, a Gorana Golubovića iz Bora za zamenika koordinatora. Ovo je važan korak u ovoj predizbornoj kampanji - rekao je Petrović.

trio Vrh ZZS: Ristić, Petrović i Petrov ( s leva na desno)Ove kadrovske odluke posebno su važne, kaže Petrović, za snažniji ulazak Zajedno za Srbiju u kampanju, posebno u jugoistočnoj Srbiji.

Ristić i Petrov su izrazili zadovoljstvo i zahvalnost na ukazanom poverenju, ali su naglasili da je to za njih čast i obaveza.

- Siguran sam da uz podršku stranke i podršku predsednika, kao i funkciji koju će Boško imati u stranci, da ćemo lakše rešavati probleme na jugu i jugoistoku Srbije - rekao je Petrov.

Do sada je Zajedno za Srbiju imala samo predsednika i poslanički klub, a nedavno je odlučeno da ova stranka na izbore izađe u koaliciji sa Novom demokratskom strankom Borisa Tadića.

Petrović i Petrov nalaze se na izbornoj listi koalicije koju predvodi Tadić.


petrovic Petrović: Koalicija sa jasnim planovima, arhivska fotografijaPetrović: Jasna vizija za razvoj Srbije

Vizija je, kaže predsednik Zajedno za Srbiju Dušan Petrović, utemeljena na jasnom planu: poljoprivreda, rudarstvo, energetika, reforma prosvete i zdravstvenog sistema, kao i podrška kulturi.

- Za svaku od ovih oblasti imamo jasan plan i imamo ljude koji ovaj plan mogu da realizuju. Ovih dana veliki broj uključuje se u ovo što radimo. Moramo preduzeti jasne mere, jer sve većem broju ljudi preti siromaštvo - rekao je Petrović.

Ove vizije pratiće, kaže Petrović, i jasan finansijski plan o razvojnoj banci i kreditiranju strateških sektora na napovoljniji način.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Građanin

    00:10 // 3. 3. 2014.

    "Beograd na vodi, Niš niz vodu"– najveća istina, a izrekao ju je upravo Boško. Ako će neko da radi nešto za naš grad, to je on.

  • Suncica Pejic

    15:24 // 2. 3. 2014.

    Ma zajedno su oni samo
    za sebe,i bosko i petrovic.oba jaki strucnjaci,pa jos pravnici,tek sada imaju zajednicki program i plan,jos i Zivkovica i MIleta ilica u zajednicki klub, pa da pevamo jos sto g

    • Petar

      23:03 // 2. 3. 2014.

      Znate li bar jednog političara, sem Boška i Dušana, koji se stvarno bore da narodu Srbije van Beograda bude bolje?

  • Стара ДС

    14:10 // 2. 3. 2014.

    Од 2010.год. спроводио си политику Душана Петровића унутар ДС у Нишу.На тај начин изазвао си превирања и нарушио стабилност. Ова функција је награда за твоја дела.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: