Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:07, 26. 4. 2018.

Bošković o aerodromu: Protesta će biti još, nećemo odustati

Bošković Lider Inicijative "ne damo niški aerodrom" najavljuje dalju borbu; Foto: JV

Jedan od lidera Inicijative “Ne damo niški aerodrom” Miloš Bošković navodi da ova grupacija neće odustati od namere da niška vazdušna luka ostane u vlasništvu grada. Građane poziva da svakodnevno “vrše pritisak” na odbornike koji će na kraju odlučiti o sudbini aerodroma. Odgovarajući na optužbe predsednika Vučića, tvrdi da opozicioni političari ne stoje iza protesta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Zoki

    23:51 // 26. 4. 2018.

    ИШ ИЗ НИШ! домаћи издајници, Живковић, Јеремић Јанковић и др.

    • Gaga

      11:48 // 27. 4. 2018.

      Koga su oni to izdali?

  • Milja

    21:35 // 26. 4. 2018.

    Zamolite propale politicare da ne dolaze na proteste i CUTE!!! Samo gradjani Nisa i juga Srbije treba da protestuju!!

    • Marko

      11:02 // 27. 4. 2018.

      Pa već ćute, a zabraniti nekom kretanje je protivustavno.

  • Мићко

    10:43 // 27. 4. 2018.

    Бошко свака част за упорност.

    • Miloš Bošković

      14:05 // 27. 4. 2018.

      Hvala!

  • razocarani SNS-ovac

    22:44 // 26. 4. 2018.

    Bošković i inicijativa imaju lepu i dobru ideju. Kao što je rekao neko gore, političari mogu da naprave problem. Bitan je imidž. Prosečan čovek u Srbiji veruje senzacijama tipa Informer. Dovoljno je da se pojavi slika nekog političara sa protesta i odmah će da vrte ploču o vaskrsavanju žutih itd. Ja se nadam da će Bošković izdržati i da će nastati treća opcija, za koju ćemo da glasamo na izborima.

  • Nislija

    00:26 // 27. 4. 2018.

    Ova devojka je u pravu,nema potrebe da zovete propale politicare koji su vec unistili Nis znate na koga mislim.Mozemo sami da se izborimo kao sto su se borili nasi dedovi i roditelji.

  • Aca

    00:05 // 27. 4. 2018.

    Kako preko noći neko od političara na republičkom nivou postade običan građanin i gadljiv na sve što ima veze sa politikom i političarima? Jedino političkom borbom može sve ovo da se dobije, nikad nigde nije nvo dobio bitku protiv države a i kako bi kada se najvećim delom od nje finansira, neće nikad nvo da ujede ruku koja je hrani a ovde mora da se grize i da se kida. To recite građanima

  • Prava Istina

    11:28 // 27. 4. 2018.

    Opozicija treba da SHVATI da Nišlije više nikada neće nasesti na prazna obećanja pod izgovorom ETO DA SE ZALAŽETE ZA GRADSKI PATRIOTIZAM a ustvari ŽELITE DA POVRATITE POLOŽAJE I FOTELJE u kojima ste uživali u ovom gradu dobrih 15 godina kada ste prodali zarad svojih interesa najveću fabriku grada, znaju Nišlije da vam je do vlasti a ne do Aerodroma, ISTI STE SVI željni pozicija i vlasti!

    • Zlatko

      14:32 // 1. 5. 2018.

      Jes' ono, Miloš Bošković baš izgleda kao neko ko je prethodnih 15 godina bio na vlasti, evo - već mu je trideseta. Nego, imate li neki malo inteligentniji kontra-argument?

  • Verko

    09:49 // 27. 4. 2018.

    Gde mogu da se dobiju/kupe ove majice?

    • Miloš Bošković

      10:42 // 27. 4. 2018.

      Odete na nedamo.rs, odaberete dizajn koji vam se sviđa i odštampate negde gde rade majice :)

  • Драган

    21:24 // 26. 4. 2018.

    Када је аеродром у питању,нисмо ми проблем Београдском,него аеродрому у Приштини.Њега концесионар хоће да заштити.Имамо бољи положај,ускоро и комплетан коридор,плус будући аутопут ка Приштини.Да растемо само тако.Али...?

    • Toplicanin

      06:35 // 27. 4. 2018.

      Ja neznam zasto svi pricaju o aeodromu u Pristini? Njegov vlasnik jesu Turci, a ne Francuzi! Na Kosmetu imaju svoje trziste odakle lete iz Pristine ili Skopja. Takodje nemoze svi da lete iz Nisa, svako ko ima Kosovski pasos!Srbija nepriznaje Pasose Kosova*.

  • Dragan

    21:33 // 26. 4. 2018.

    Vise nije stvar u Aerodromu. Stvar je u centralizaciji, u uvredi nislija od strane AV-a, u lazima da su nislije lenje, glupe i da duguju neki novac drzavi, u izjavama da su ovo tupavi protesti i sl. Dakle stvar je u principu po kome se nislije osecaju uvek kao gradjani drugog reda u odnosu na Beogradjane. Ako daju aerodrom, niski poslanici postaju podrepne buve AV-a i razmazenog BG-a.

  • licem u lice

    07:53 // 27. 4. 2018.

    Neka dodje gradonacelnik na neku od televizija i neka se suoci sa nekim od lidera,ali da obojica imaju istu minutazu. Licem u lice,pa da vidimo ko kakve argumente ima,ALI GOSPODINU BULATOVICU PRVO PRIKAZATI SNIMAK GDE KAZE KAKO AERODROM SAM SEBE MOZE DA IZDRZAVA.

  • ***

    06:40 // 27. 4. 2018.

    Kad predsednik sa onoliko besa i mrznje u ocima prema sopstvenom narodu,izrekne onoliko uvreda i pljuvanja po prethodnicima - vise ni aerodrom nije prioritet,VEC NASE DOSTOJANSTVO.

  • Mile Nis

    07:49 // 27. 4. 2018.

    Cijim se parama vlada "igra"?

  • Nišlija Iz Čalija

    08:38 // 27. 4. 2018.

    Aerodrom da ostane gradu, a država da ulaže u razvoj istog. Pobogu, pa Niš je u Srbiji!!!

    • rasa

      11:24 // 27. 4. 2018.

      Jeste, ali je Vucic iz Bugojna, Zorana iz Tuzle, Vulin...

  • nenad 2008

    18:58 // 27. 4. 2018.

    Zamislite, sada se i Palma javlja, da nam soli pamet. Urgencije kod Bulatovića, "da preseče" i da da "KONSTANTINA". Gubi iz vida da Bulat ne dozvoljava "otimanje" aerodroma.

  • DESET UPOLA SLUKOM

    22:08 // 26. 4. 2018.

    Nema ali. Samo napred i medamo aerodrom. To je gradjana nisa i ovog dela Srbije. Istrajni cemo biti.

  • ШаЛу На СтРаНу

    22:22 // 26. 4. 2018.

    Супер су протести, јер ово није више питање аеродрома, супер је притисак јавности, тако треба да буде. Али будимо реални одборници су извршиоци, подг...е муве и гласаће како им сем каже, тако да је боља варјанта да се види како правно да им доскочимо, да оборимо одлуку да тражимо изборе, референдум..иначе овако мрка капа, јер шта ћемо кад на седници изгласају као што им кажу, шта ћемо онда?!

  • Dragana-Niš

    23:00 // 26. 4. 2018.

    Ja samo hoću da realno sagledam situaciju i imam dilemu: Kontrola letenja i koridori leta, u čijoj su nadležnosti i ko treba da ih izdržava?

    • Nislija

      10:48 // 27. 4. 2018.

      Kontrola leta( SMATSA) zarad svojih( avio saobracaj) finansira : toranj, opremu itd. NE KORISTI BUDZETSKI NOVAC GRADJANA SRBIJE,
      potpuno je nezavisna !POTRAZI info na avio portalu Tangosix.

  • DIN

    09:57 // 27. 4. 2018.

    je otišao, a ugovor je tajna. Po tom principu ide BG aerodrom u koncesiju, a naš bi da otmu uz pomoć odbornika vladajuće koalicije. Molim inspektore poreske inspekcije da izvrše unakrsnu proveru imovine i prihoda gradonačelnika Bulatovića, većnika, odbornika SG Niš i ministarke Mihajlović, jer ne verujem da rade u korist grada Niša, nego u korist svojih kućnih budžeta.

  • Cujte Srbi

    11:43 // 27. 4. 2018.

    Da bi protest uspeo,mora da dobije institucijalnu formu.Mora da se cije ,glas,ne samo na protestima vec i u Skupstinu Srbije.Zato svi posl. sa J. Srbije,ma kojoj str. pripadaju,trba da formiraju poslanicki klub,za spas J.Srbije,Njihov zadatak bi bio, da se izbore za ravnopravni ekon.i pol.polozaj J.Srbije stvorili uslove za formiranje regionalne pol.par. sto bi bilo i njihovo posednje angazovanje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: