Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:41, 6. 10. 2014.

| Politika

Bradić: Aktuelna vlast odgovorna za svaki potez

Autor:A. Stankov, M. VučićIzvor:Južne vesti

Emisija "15 minuta" - Blagoje Bradić

Vladajuća većina je imala dovoljno vremena da poveća broj radnih mesta i reorganizuje gradsku upravu, a napravila je samo veću potrošnju partijskim zapošljavanjem, kaže narodni poslanik Blagoje Bradić.

Bradić, koji je u Narodnu skupštinu ušao kao deo poslaničke grupe Boris Tadić - Zajedno za Srbiju, govoreći o isključenju struje u Nišu i dugovanjima grada, pojašnjava da je prošlo vreme kada aktuelni funkcioneri mogu da se pozivaju na loš rad prošle vlasti. Svako, kako kaže poslanik, na izborima garantuje da će loše stvari promeniti kada dođe na vlast.

Stranke koje su na vlasti su odgovorne za funkcionisanje grada. Svako ko se kandiduje na izborima građanima saopštava u kakvom okruženju žive, kakve su finansije i garantuje da će on da učini da to bude bolje. Aktuelna vlast je za to imala dovoljno vremena u prethodne 3 godine - kaže Bradić.

Govoreći o svom predizbornom obećanju da će u Parlamentu štiti interese Nišlija, Bradić navodi da njegovo često istupanje za govornicom Narodne skupštine pokazuje da on to obećanje i ispunjava. 

Apsolutno se trudim da sve svoje vreme i mogućnosti stavim u službu građana, što mislim da sam i dokazao kroz nastupe i zalaganje u Skupštini.  Nije to samo ono što se vidi, tu je i rad skupštinskih odbora gde mi pokušavamo da objasnimo poziciji šta treba da se promeni da zakoni budu još bolji - navodi Bradić.

Kako građani mogu da stupe u kontakt sa Bradićem kao poslanikom, koje je rešenje za “neugovorene” radnike u zdravstvenim ustanovama, kao i hoće li se naš sagovornik vratiti na mesto direktora niške filijale Fonda za zdravstveno osiguranje ukoliko presuda o nezakonitosti njegove smene postane pravosnažna, saznajte u emisiji “15 minuta”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dr.Pravdić

    13:23 // 7. 10. 2014.

    Blefer,on je kao i mnogi direktori koristeći rupu u zakonu po imenovanju na to mesto sklopio ugovor o radu,neki i sistematizovali radno mesto i tu ostali posle smene.Tako je i on dobio fond na sudu.

  • dr Jakov Zlatar

    10:54 // 7. 10. 2014.

    Blaško je jedini poslanik iz Niša, koji je glasao protiv seta medijskih zakona, koji ukidaju lokalne, pa i nišku televiziju.On i jeste intelektualac, a ne ovi botovi iz kladionica koji ga napadaju.

  • dr Jakov Zlatar

    10:53 // 7. 10. 2014.

    Oben Đokić@ e moj prijatelju...rekao bih ti nešto, ali bojim se nema svrhe, nećeš razumeti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: