Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 8. 11. 2017.

| Politika

Bane Jovanović: Ljuba Slavković je stvorio preletače u Nišu

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
jovanovic i slavkovic
Jovanović: Slavković je izmislio preletače; foto: JV

Reagujući na otvoreno pismo bivšeg zamenika gradonačelnika Ljubivoja Slavkovića u kojem se ovaj žali na one koji su iz opozicije prešli u Srpsku naprednu stranku, gradski odbornik Branislav Jovanović kaže da je i sam Slavković preletač i optužuje ga da se upravo u vreme njegovog mandata omasovio prelazak iz stranke u stranku.

pismo Pismo upućeno MilovanovićuPreletače je, kaže Jovanović, stvorio Slavković, jer su, dodaje, “svi iz ostalih stranaka preleteli u SNS” dok je Slavković bio zamenik gradonačelnika. On podseća Slavkovića i na to da je upravo on jedan od osnivača DOS-a.

Čitajući oproštajno pismo, Ljubivoja Slavkovića, koje se pojavilo u medijima, a u kome se oprašta od SNS, smatram da je on poslednji političar u gradu koji treba da priča o preletačima, jer mi malo stariji političari znamo da je bio osnivač DOS-a i mezimac Zorana Živkovića. Verovatno merka Karića ili buduću Tominu stranku o kojoj pišu mediji - kaže Jovanović.

Čuli smo, dodaje Jovanović, od poverenika vladajuće stranke u Nišu da imaju samo jednog člana koji je došao iz druge stranke od kada Ljubivoje Slavković ne kadrovira.

Podsetimo, Slavković je nedavno na svom Fejsbuk profilu napisao otvoreno pismo povereniku vladajuće stranke za Niš Zvezdanu Milovanoviću, nezadovoljan preletačima, a SNS je uporedio sa "lošim špricerom".


Jovanović se i zahvalio Slavkoviću

Slavković je u otvorenom pismu, između ostalog bio pohvalio Jovanovića što je ostao "dosledan opozicionar" i što "njegovi ljudi vode Niš već 6 godina".

Bez obzira na nekorektne izlete prema meni, iako za to nema nijedan razlog, moram priznati Banetu Jovanoviću dve stvari. Prvo: sve kadrove koji vode ovaj grad, evo već drugi mandat, on je stvorio. Drugo, ostao je jedini dosledan opoziciji, mada bi trebalo da bude zadovoljan. Njegovi ljudi, njegov kadar, njegov izbor, evo već 6 godina neprikosnoveno vladaju gradom - napisao je Slavković.

Jovanović se naposletku zahvalio Slavkoviću na ovim rečima.

Podsetimo, Slavković i Jovanović su i ranije bili poznati po međusobnom političkom prepucavanju, kako za skupštinskom govornicom, tako i u predizbornoj kampanji 2016. godine u studiju Južnih vesti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kes Bejli

    09:22 // 10. 11. 2017.

    NIt' se teraju, nit' se vode, a svi politicari"kupus gledaju meso vade" i naravno dosledni su dok ima para. Kad nema tutanj.

  • je

    16:41 // 9. 11. 2017.

    Jadan ovaj grad sa ovakvim ljudima na vlasti, kad ih pogledam dobro je i da jos i postoji.............

  • Markus

    16:28 // 9. 11. 2017.

    Udario kolega na kolegu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: